Ξέσπασμα Καραγεωργίου για την αποχώρηση ΑΟΞ: «Είναι ντροπή και νιώθω μεγάλη στεναχώρια, έβαλαν πολλοί το χεράκι τους για να φτάσουμε εδώ»

Ξέσπασμα Καραγεωργίου για την αποχώρηση ΑΟΞ: «Είναι ντροπή και νιώθω μεγάλη στεναχώρια, έβαλαν πολλοί το χεράκι τους για να φτάσουμε εδώ»

Στην ΕΡΤ 3 και την εκπομπή «Κόσμος των Σπορ» μίλησε ο Νίκος Καραγεωργίου, σχολιάζοντας μάλιστα με μεγάλη στεναχώρια και εκνευρισμό την αποχώρηση της Ξάνθης από το πρωτάθλημα της SL2.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε: «Μπορεί να έκανε πολλά λάθη ο επιχειρηματίας, ωστόσο έβαλαν πάρα πολλοί το χεράκι τους ώστε να φτάσουμε σε αυτή την κατάσταση».

Επιπλέον, έκανε αναδρομή στην υπόθεση της πολυιδιοκτησίας, κατηγορώντας ευθέως την ΕΠΟ που επέτρεψε η μια ομάδα να πάρει πίσω τους βαθμούς, ενώ στην άλλη να αφαιρεθούν και να αναγκαστεί να παίξει στα μπαράζ με ερασιτέχνες, παρά τις διαβεβαιώσεις ότι οι συγκεκριμένοι αγώνες δεν θα πραγματοποιηθούν.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε (σε απόδοση ThrakiSportS):

«Πολύ δυσάρεστο αυτό που συμβαίνει. Βάλανε Πολλοί το χέρι τους για να φτάσει η ομάδα εκεί. Ας αφήσουμε το επιχειρηματίας ο οποίος έχει αναλάβει τις τύχες τις ομάδας τα τελευταία δύο χρόνια και ας πάμε πιο πίσω. Να σας θυμίσω ότι όταν αφαίρεσαν από την ομάδα τους 12 βαθμούς ενώ η άλλη ομάδα που είχε εμπλακεί στην ιστορία, η οποία ήταν ο ΠΑΟΚ, τους πήρε τους βαθμούς πίσω. Στην Ξάνθη δεν τους δώσαν γιατί θέλαν κάποιοι να περάσουν το καπρίτσιο τους».

Ενώ συνεχίζει: «Η μεγαλύτερη υπεύθυνη για αυτή την ιστορία είναι η ΕΠΟ, η οποία επέτρεψε να γίνει αυτό το κακό. Έβαλε την ομάδα να παίξει ένα μπαράζ παρωδία με ερασιτέχνες παίκτες, στην οποία είχα την τύχη να ηγούμαι. Τα 17χρονα παιδιά έπαιξαν αντίπαλοι με μια ομάδα με επαγγελματίες. Νωρίτερα είχαν στείλει έγγραφα και είχαν ξεκαθαρίσει ότι εν υπάρχουν μπαράζ γιατί έχουν τελειώσει οι ημερομηνίες. Μιλάμε για ένα τραγικό θέμα, αλλά κάποιοι θέλαν τότε να δικαιωθούν. Τώρα βλέπεται τη συμβαίνει. Μια πόλη σε μια πολύ ευαίσθητη περιοχή χάνει τον αντιπρόσωπό της στο πρωτάθλημα και να μην μπορεί αυτή η ομάδα να παίξει ούτε σε ερασιτεχνικές κατηγορίες, διότι δεν υπάρχει ερασιτέχνης πίσω από την ΠΑΕ. Πιθανόν αν υπήρχε να έπαιζε στη Γ’ Εθνική και να ξεκίναγε μια η πορεία να επανέλθει. Τώρα από που να ξεκινήσει; Δεν υπάρχει τίποτα. Μπορεί να φταίει και ο επιχειρηματίας, αλλά έβαλαν πολύ το χεράκι τους για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Είναι ντροπή και νιώθω πολύ μεγάλη στεναχώρια για την ομάδα».

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό