Υγειονομικό υλικό από τους Ερυθροσταυρίτες στο Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Κομοτηνής

Υγειονομικό υλικό από τους Ερυθροσταυρίτες στο Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Κομοτηνής

Το Περιφερειακό Τμήμα Κομοτηνής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά εμπράκτως το σύγχρονο και  αλληλέγγυο κοινωνικό προφίλ του, αποφάσισε να δωρίσει στο Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Κομοτηνής του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, υγειονομικό υλικό (50 γάζες 36Χ40, 30 γάζες 15Χ15, 10 κουτιά γάντια βινυλίου, 10 κουτιά γάντια latex, 10 κουτιά γάντια νιτριλίου, 10 ηλεκτρονικά θερμόμετρα, 10 θερμόμετρα λεπτού, 2 ηλεκτρονικά θερμόμετρα μετώπου, 2 οξύμετρα, 3 κρέμες sudocream των 250 gr και 5 κρέμες kenacomb), δεδομένου ότι η στήριξη και ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, με την ενίσχυση των ανάλογων δομών περίθαλψης τους, αποτελεί έναν από τους κύριους στόχους του.

Για την παράδοση των παραπάνω ειδών, την 16η Δεκεμβρίου, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Περιφερειακού Τμήματος Κομοτηνής του Ελληνικού  Ερυθρού Σταυρού επισκέφθηκαν το Παράρτημα, εκπροσωπούμενο από την κ. Αναστασία Τζαμπαζλή, Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, την κ. Αρετή Γκότση, Μέλος του Διοικητικού του Συμβουλίου, καθώς και την κ. Ιωάννα Καλαμαρά, Διευθύντρια του Παραρτήματος.

Οι Ερυθροσταυρίτες, δια της Προέδρου τους, Κλάρας Τζελέπη, διαβεβαίωσαν την Διοίκηση, αλλά και τους εργαζομένους ότι θα συνεχίσουν να προσφέρουν κάθε είδους βοήθεια προς όφελος των ανθρώπων, οι οποίοι υποφέρουν, παραμένοντας αρωγοί στο σπουδαίο έργο, το οποίο επιτελείται στο Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Κομοτηνής.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό