Β’ Εθνική – Γυναικείο Ποδόσφαιρο. Το γήπεδο έγερνε στη «Θαλασσιά» αλλά…. ο Σιουμπάρας «κρατούσε» το «χ»…!!!

Β’ Εθνική – Γυναικείο Ποδόσφαιρο. Το γήπεδο έγερνε στη «Θαλασσιά» αλλά…. ο Σιουμπάρας «κρατούσε» το «χ»…!!!

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι τα κορίτσια της Κομοτηνής έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο, δημιούργησαν ευκαιρίες, δεν έκαναν αμυντικά λάθη αλλά και πάλι δεν κατάφεραν να πετύχουν το νικητήριο γκολ για να δώσει τους τρεις βαθμούς.

Την προηγούμενη αγωνιστική η αντίπαλη ομάδα καιγόταν για τους βαθμούς για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα (και όλα θα κριθούν στον αγώνα ανάμεσα σε ΑΟ Λεόντες και ΑΠΣ Βόλο 2004), ενώ την Κυριακή που μας πέρασε η γειτονική ομάδα της Ξάνθης «καιγόταν» έστω για έναν βαθμό «παραμονής» και τα κατάφερε αφού έκανε τα πάντα εντός και εκτός γηπέδου για τον «κερδίσει»…!

Από αγωνιστικής πλευράς η ανωτερότητα της Ροδόπης 87 απέναντι στην ομάδα της Ξάνθης ήταν εμφανέστατη, αφού η γηπεδούχος «κλείστηκε» στην άμυνά της και προσπάθησε μόνο με μερικές αντεπιθέσεις να απειλήσει…

Τα κορίτσια της Κομοτηνής δημιούργησαν και έχασαν ευκαιρίες με τις Μπαμπαλή, Πατεράκη, Κατσιγιάννη και Ηλιάδη τόσο στο πρώτο ημίχρονο όσο και στο δεύτερο αλλά οι σωτήριες επεμβάσεις της Μαγγοπούλου και τα «βιαστικά» τελειώματα στην προσπάθεια των επιθετικών της Ροδόπης δε έφεραν την νίκη στην ομάδα της Κομοτηνής… που «στερήθηκε» το τρίποντο και οι γηπεδούχες πανηγύρισαν την παραμονή τους στην κατηγορία και την νέα αγωνιστική χρονιά. Η Ροδόπη κατάφερε να πετύχει γκολ στο 65’ με την Ηλιάδη μετά από εκτέλεση φάουλ της Κατσιγιάννη αλλά επόπτης και διαιτητής «ανακάλυψαν» οφσαϊτ και ακύρωσαν το γκολ….!!

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο απαράδεκτος για τα αλλοπρόσαλλα σφυρίγματά του Νίκος Σιουμπάρας (αν και είχε οριστεί ο Βας. Χορόζογλου….!!!) με βοηθούς τους Αντώνη Σιαμάνη και Παύλο Μποίτσιο (ΕΠΣ Δράμας).

ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΘΡΑΚΗΣ: Μαγγοπούλου, Γενιτζέ, Κυριαζίδου, Σταύρου, Χαραλαμπίδου, Αλεώνη (58′ Αλεξιάδου),Καζαντζίδου, Λεντζάκη (46′ Αγγελακούδη, 89′ Μαστού), Σκουμπρή, Σαμαρά, Χατζηαντωνίου Γ.(84′ Παρδή).

ΡΟΔΟΠΗ 87 (Περιβολοπούλου) : Κοκκίνη, Σακκά, Ηλιάδη, Δήμου(67′ Γαρυφαλλίδου), Ραϊνάκη(82′ Γεωργοπούλου), Κατσιγιάννη, Γονατά, Μπαμπαλή, Πατεράκη(67′ Γιαννακοπούλου), Γιαμπούρη, Καλαμπούκα.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό