Γη της Ελιάς: Η Αρετή νικάει το Στάθη στην αγωγή που του έκανε και τον αφήνει σχεδόν στο δρόμο

Γη της Ελιάς: Η Αρετή νικάει το Στάθη στην αγωγή που του έκανε και τον αφήνει σχεδόν στο δρόμο

Αμείωτο παραμένει το ενδιαφέρον στη σειρά του Mega καθώς έχουμε συναρπαστικές εξελίξεις σε κάθε μέτωπο σύμφωνα με το νέο «Η γη της ελιάς spoiler».

Η ιστορία από τη Μάνη συνεχίζει να καθηλώνει όπως δείχνουν και τα νούμερα στην τηλεθέαση με το μέλλον του Φίλιππου και της Βασιλικής να φέρνει μεγάλες δυσκολίες.

Σύντομα μάλιστα θα έχουμε και μία νέα είσοδο στη σειρά αυτή του ανιψιού του Λυκούργου ο οποίος φέρνει τα άνω κάτω στη Μάνη. Τον ανιψιό του Λυκούργου, τον Χρήστο, θα τον υποδυθεί πασίγνωστος ηθοποιός.

Ας δούμε όμως πρώτα τι θα γίνει στα προσεχή επεισόδια.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Φίλιππος προχωράει σε μία ανατρεπτική κίνηση

Η Αρετή συνεχίζει τη διαμάχη της με τον Στάθη από την οποία μάλιστα βγαίνει τελικά κερδισμένη. Νικάει την αγωγή που του έχει κάνει και του παίρνει σχεδόν τα πάντα αφήνοντάς τον παραλίγο στο μηδέν και στον δρόμο.

Η Βασιλική στέκεται και πάλι στο πλευρό του πατέρα της όπως πάντα. Από την άλλη ο Στέφανος παραμένει στο πλευρό της Αρετής.

Ωστόσο ο νεαρός αρχίζει σιγά σιγά να αντιλαμβάνεται τον δύσκολο, ιδιότροπο χαρακτήρα της και όλα όσα έχει κάνει μέχρι στιγμής που τον επηρεάζουν.

Η Αρετή πάντως δε δείχνει να αντιλαμβάνεται τι προκαλεί στους άλλους με τις πράξεις της. Πηγαίνει στην ταβέρνα για να  ζητήσει τα ρέστα από την Ελένη. Η Ελένη όμως αποδεικνύεται ισχυρός χαρακτήρας με τις απαντήσεις της να δυσανασχετούν την Αρετή. Το ίδιο βέβαια θα πάθει και αυτή καθώς δεν αντέχει άλλο τη μητέρα του Στέφανου να ανακατεύεται παντού.

Ταυτόχρονα, ο Φίλιππος κάνει μία κίνηση που φέρνει την ανατροπή. Αποφασίζει να αγοράσει το θερμοκήπιο της Άννας και του Λεωνίδα.

Η Άννα βρίσκεται σε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση μετά από αυτό καθώς από τη μία ανακουφίζεται από την εξέλιξη, αλλά από την άλλη απογοητεύεται γιατί γκρεμίζονται έτσι όλα τα όνειρά της…

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό