Τρία μίλια: Η Βασιλική ρίχνει το φταίξιμο στη Φωτεινή, για το κλείσιμο του μαγαζιού της

Τρία μίλια: Η Βασιλική ρίχνει το φταίξιμο στη Φωτεινή, για το κλείσιμο του μαγαζιού της

Καταιγιστικές εξελίξεις θα έχουμε στη νέα σειρά Τρία Μίλια και στα επόμενα επεισόδια της, με τους τηλεθεατές να πρέπει να προετοιμαστούν.

Η σειρά του STAR έρχεται και αυτή να φέρει τα πάνω-κάτω, θέλοντας να κερδίσει μία θέση ανάμεσα στις σειρές που ξεχωρίζουν στην ελληνική τηλεόραση.

Αρχικά λοιπόν θα δούμε τη Βασιλική να ρίχνει το φταίξιμο στη Φωτεινή, για το κλείσιμο του μαγαζιού της, νομίζοντας ότι η διάγνωση για τον Πέτρο ήρθε από εκείνη.

Από κει πέρα, η Κλειώ και ο Πέτρος συνεχίζουν τις έρευνες τους, με τη Δέσποινα να έχει πάρα πολλές ανησυχίες για αυτές.

Έτσι θα ζητήσει από τον Τίμο να μιλήσει στην Κλειώ μήπως καταφέρει να της αλλάξει τη γνώμη, αλλά εκείνος αποφασίζει να κάνει κάτι άλλο.

Ακόμα θα δούμε την Κάτια να κάνει μία ανακάλυψη που της είχε κρύψει ο Γεράσιμος και η συμπεριφορά της θα αλλάξει άρδην, ενώ ο Λάμπης θα λάβει ένα μήνυμα το οποίο πρέπει να εξετάσει σε βάθος.

Πάντως θα δούμε και τη Φωτεινή να μπαίνει σε υποψήφιες για την αδιαθεσία που έχει ο Πέτρος και πιστεύει ότι τελικώς δεν είναι τροφική δηλητηρίαση και έτσι του ζητάει να κάνει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις.

Τέλος, η Ελένη θα ζητήσει από τον πατέρα της να κάνει ένα βήμα προκειμένου να βοηθήσει την Βασιλική να ανοίξει και πάλι το μαγαζί της.

Η Κάτια φοβάται ότι ο Γεράσιμος την απατάει, ενώ ο Ευθύμης έχει βάλει και παρακολουθεί το τηλέφωνο του Λάμπη, προκειμένου να εντοπίσει ποιος είναι αυτός που τον βοηθάει.

Για περισσότερες εξελίξεις στα Τρία Μίλια, μπορείτε να δείτε στο mediatime.gr.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό