Ντόρα Μπακογιάννη από Κομοτηνή: “Δεν ήρθα να δώσω υποσχέσεις…” (video)

Ντόρα Μπακογιάννη από Κομοτηνή: “Δεν ήρθα να δώσω υποσχέσεις…” (video)

Η Νέα Δημοκρατία ενδιαφέρεται και στηρίζει τη μειονότητα της Θράκης γενικότερα και της Ροδόπης ειδικότερα, υποστήριξε πριν από λίγο από την Κομοτηνή η Ντόρα Μπακογιάννη που σήμερα 9 Ιουνίου πραγματοποίησε περιοδεία στη Ροδόπη.

Η κα. Μπακογιάννη βρέθηκε σε μειονοτικά χωριά του ορεινού όγκου και συγκεκριμένα σε Άνω Βυρσίνη, Μυρτίσκη και Οργάνη σε μια καθαρά προεκλογική επίσκεψη, προκειμένου η μειονότητα να στηρίξει περισσότερο τη ΝΔ στις επερχόμενες εκλογές της 25ης Ιουνίου, καθώς η Ροδόπη αποτελεί τον μοναδικό Νομό που ο ΣΥΡΙΖΑ επικράτησε έναντι της ΝΔ. Αυτό οφείλεται κατά κύριο λόγο στις ψήφους της μειονότητας που στήριξε με πάνω από 12.000 σταυρούς τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ Οζγκιούρ Φερχάτ, ο οποίος είχε και την στήριξη του Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής.

Η κα Μπακογιάννη έφτασε στο κτίριο της Περιφέρειας ΑΜΘ όπου συναντήθηκε με τον περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο και αντιπεριφερειάρχες, ενώ παρόντες ήταν ο Νίκος Χαρδαλιάς και οι υποψήφιοι βουλευτές Ευριπίδης Στυλιανίδης και Φάνης Κωφίδης.

«Η περιοδεία πήγε εξαιρετικά»

Η συνάντηση ήταν κεκλεισμένων των θυρών, ωστόσο η κα Μπακογιάννη σε δηλώσεις της πριν την συνάντηση με τον κο Μέτιο, σημείωσε: «έχω μία ειδική αδυναμία στη Θράκη. Ήταν αυτονόητο ότι θα επισκεφθώ ξανά τη Ροδόπη και ότι θα ανέβω στον ορεινό όγκο για να έχω μια απευθείας συνομιλία με μέλη της μειονότητας. Η περιοδεία πήγε εξαιρετικά. Η ΝΔ έχει αποδείξει στην πράξη το ενδιαφέρον της για το μειονοτικό στοιχείο. Έχει αποδείξει στην πράξη ότι αυτά που λέει τα κάνει και αυτή είναι η μεγάλη διαφορά».

Ως προς το πως δικαιολογεί την προτίμηση της μειονότητας στον ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ, η ίδια σημείωσε ότι «θα επιδιώξουμε ακριβώς την σύγκριση με ένα παρελθόν, το οποίο επιβαρύνει πάρα πολύ τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από τον τρόπο με τον οποίο είχε μεταχειριστεί όλη την μειονότητα κατά την διάρκεια της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Εδώ είμαστε να συγκριθούμε».

Ερωτηθείς για το τι αποκόμισε από τους κατοίκους του ορεινού όγκου, απάντησε λιτά ότι «δεν ήρθα να δώσω υποσχέσεις. Ήρθα να κάνω μια συζήτηση ουσίας και νομίζω ότι πήγε πολύ καλά».

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: thrakinoline.gr

 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό