ΠΑΣΚΚΕΔΙ: Η Εστίαση ζητά το αυτονόητο!!! Να μας συμπεριφέρεστε με αξιοπρέπεια

ΠΑΣΚΚΕΔΙ: Η Εστίαση ζητά το αυτονόητο!!! Να μας συμπεριφέρεστε με αξιοπρέπεια

Κύριοι της κυβέρνησης,

Οι επιχειρήσεις μας δεν μπορούν να αντέξουν το βάρος του κόστους για διαβίωσή τους υπό τους όρους που επιβάλετε. Δουλεύουμε στο 1/3 της δυναμικής μας και παρόλα αυτά, πληρώνουμε στο ακέραιο -και καλούμαστε να το κάνουμε χωρίς καμία βοήθεια- όλες τις υποχρεώσεις μας.

Δεν θα ζητήσουμε τα προφανή που είναι:

1) Κάλυψη των ενοικίων των επιχειρήσεών μας

2) Προστασία της εργασίας με το σύστημα των αναστολών, με χρήματα που να επιτρέπουν στους ανθρώπους μας να ζήσουν αξιοπρεπώς και όχι τα 534€ της απελπισίας τους,

3) Αποζημίωση για τις προμήθειες που κάναμε να ανταπεξέλθουμε τις τρεις ημέρες της μεγαλύτερης δυναμικής είσπραξης που διαθέτουμε παραδοσιακά μέσα στο έτος.

Γνωρίζατε από τη Δευτέρα πως τα κρούσματα αυξήθηκαν και αντί να προειδοποιήσετε τον κλάδο, αφήσατε να πραγματοποιήσουμε αγορές ευπαθών πρώτων υλών οι οποίες δεν θα αποσβεσθούν.

Έχετε αναρωτηθεί πως θα μπορέσουμε να εφοδιάσουμε εκ νέου τις επιχειρήσεις μας το προσεχές διάστημα δίχως να εξοφλήσουμε προηγουμένως αυτά τα τιμολόγια; Φαντάζεστε πως οι προμηθευτές μας, με τις ευχές τους και τη φαντασία τους γεμίζουν τις αποθήκες τους; Ή μήπως δεν αγοράζουν και οι ίδιοι; Αυτοί πως θα ζήσουν; Δεν μιλάμε για κρατικές προμήθειες, που πληρώνουν έτσι κι αλλιώς οι ταλαίπωροι πολίτες, αλλά χρέη άμεσα και πληρωτέα…

Θα σας τονίσουμε όμως αυτό το ένα που σας διαφεύγει:

Υπάρχει μεγάλη διαφορά στη λειτουργία της Εστίασης από την αμιγή διασκέδαση.

Είναι αδιανόητο να περιορίσετε τη μουσική και να διαλύσετε την Εστίαση που λειτουργεί ξεκάθαρα με καθήμενους καταναλωτές και όπως επιβάλλεται εμβολιασμένους (και όχι αποδεδειγμένα υγιείς μέσω ελέγχου όπως θα έπρεπε με τη διασκέδαση που μπορεί από τη φύση της να ευνοεί τον συνωστισμό μέσω όρθιων καταναλωτών).

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό