12 μήνες φυλάκιση γιατί έδειρε τη μητέρα του και την κλείδωσε στο σπίτι

12 μήνες φυλάκιση γιατί έδειρε τη μητέρα του και την κλείδωσε στο σπίτι

Σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών με αναστολή καταδικάστηκε χθες (26-05-2022) στο Τριμελές ένας κάτοικος από την Καβάλα, ο οποίος το 2018 ξυλοκόπησε άγρια τη μητέρα του, μετά από καυγά.

Στη συνέχεια όπως έγινε γνωστό, την εγκατέλειψε κλειδωμένη στο διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης. Αφορμή για τον εφιάλτη της μητέρας, ήταν η διαμάχη με τον γιο της, για ένα σπίτι που ήταν στο όνομά της.

Όπως έγινε γνωστό, ο κατηγορούμενος το νοίκιαζε και έπαιρνε το ενοίκιο. Όταν το διαμέρισμα άδειασε η μητέρα πήγε να το αναλάβει και κάλεσε τεχνικούς για να αποκαταστήσουν τις ζημιές. Αντί για τους τεχνικούς όμως, είδε μπροστά της, τον γιο της, που μπήκε στο σπίτι με άγριες διαθέσεις.

Όπως είπε η άτυχη γυναίκα, πρώτα την κλώτσησε, την χαστούκισε και στη συνέχεια την έβρισε. Σύμφωνα με την εφημερίδα Πρωινή, η ηλικιωμένη που βρέθηκε κλειδωμένη στο διαμέρισμα, τηλεφώνησε στον άλλο γιο της, που έφτασε λίγο αργότερα με αστυνομικούς. Την απελευθέρωσαν με τη βοήθεια κλειδαρά.

Η άτυχη γυναίκα χρειάστηκε να νοσηλευτεί δύο ημέρες σε νοσοκομείο, από τα χτυπήματα που είχε δεχτεί. Κατά τη διάρκεια της δίκης, αναφέρθηκε ότι ο δράστης όλα αυτά τα χρόνια δεν της έχει ζητήσει ούτε μία συγγνώμη.

Πηγη: Πρωινή Καβάλας/EnaNews

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό