ΕΠΣ Θράκης: Με 29 συμμετέχοντες το σεμινάριο για την Οργάνωση Ακαδημιών με εισηγητή τον καθηγητή του ΔΠΘ Δημήτρη Γαργαλιάνο

ΕΠΣ Θράκης: Με 29 συμμετέχοντες το σεμινάριο για την Οργάνωση Ακαδημιών με εισηγητή τον καθηγητή του ΔΠΘ Δημήτρη Γαργαλιάνο

Πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στην αίθουσα «Γ. Παυλίδης» της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα : «Οργάνωση Ακαδημίας : Από τα οφέλη στην αυτοχρηματοδότηση», με εισηγητή τον αναπληρωτή καθηγητή στη ΣΕΦΑΑ – ΔΠΘ και συνεργάτη της ΕΠΟ Δημήτριο Γαργαλιάνο.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν 29 ενδιαφερόμενοι, μεταξύ των οποίων προπονητές, ποδοσφαιριστές, διαιτητές, φοιτητές της ΣΕΦΑΑ- ΔΠΘ, μέλη ΔΣ των αθλητικών σωματείων και της ΕΠΣ Θράκης.

Η εκδήλωση αποτελεί την αφετηρία ενός διαρκούς κύκλου εκπαίδευσης που στόχο έχουν τη δημιουργία νέων ακαδημιών και τη βελτίωση των υπαρχουσών, την επιμόρφωση των διοικητικών στελεχών των ομάδων, την προσέλκυση περισσότερου κόσμου (αθλητές, παράγοντες, γονείς, χορηγούς) στο ποδόσφαιρό και την παροχή των απαραίτητων εφοδίων και εργαλείων στους παράγοντες των σωματείων ή σε νέους ανθρώπους που θέλουν να ασχοληθούν με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Με ανακοίνωση της η ΕΠΣ Θράκης ευχαριστεί θερμά τον αντιπεριφερειάρχη Νίκο Τσαλικίδη για την παραχώρηση της αίθουσας και φυσικά τον εισηγητή Δημήτρη Γαργαλιάνο για τις πολύτιμες γνώσεις και πληροφορίες που μοιράστηκε μαζί μας, καθώς και όλες και όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και την τίμησαν με την παρουσία τους.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό