Με ποιον είναι ο Ποπολάρος;

Με ποιον είναι ο Ποπολάρος;

Με ποιον είναι ο Ποπολάρος;

Τι πάει να πει με ποιον είναι ο Ποπολάρος, αφού τόσες φορές το έχει πει. Με όποιον υποψήφιο δεσμευτεί πως θα επαναφέρει το όνομα ΠαΣοΚ.

Και όχι γιατί «έδωσε ψωμάκι στον κόσμο», όπως λέει η φωτογραφία, καθότι έδωσε μεν αλλά σε άλλους ψωμάκι και σε άλλους παντεσπάνι. Με όποιον ξαναφέρει το ΠαΣοΚ στο προσκήνιο, επειδή τι τα έχουμε τόσα συνθήματα στο συρτάρι και στα μπαούλα… Και πάλι ΠαΣοΚ, εδώ και τώρα ΠαΣοΚ, το ΠαΣοΚ στην κυβέρνηση ο λαός στην εξουσία… και πολλά άλλα πιασάρικα συνθήματα που από μόνα τους θα δώσουν πέντε μονάδες στο κόμμα.

Τώρα, αν είναι πάνω από ένας που θα δεσμευτούν για το όνομα, η επιλογή είναι ο ΓΑΠ, φέρελπις πολιτικός, αυτοδημιούργητος, με θανατηφόρο πολιτικό ένστικτο. Γελάτε, γελάτε… όταν θα ορκιστεί και πάλι πρωθυπουργός, ΓΑΠ θα λέτε και θα κλαίτε… (από τα γέλια;).

Με rapid ή pcr test για εμβολιασμό οι ανεμβολίαστοι

Και μη νομίζετε πως τα μέτρα κατά των ανεμβολίαστων θα σταματήσουν εδώ. Στα οκτώ χιλιάδες κρούσματα, με rapid ή pcr test θα αγοράζουν τσιγάρα από το περίπτερο. Στα δέκα χιλιάδες κρούσματα, με rapid ή pcr test θα βγαίνουν από το σπίτι τους και έτσι και πιάσουμε τα δώδεκα χιλιάδες, οι ανεμβολίαστοι μόνο με rapid ή pcr test θα βλέπουν τηλεόραση στο σπίτι τους. Και με 100 ευρώ για να τους δίνουν, τους παραβάτες στην αστυνομία, η μάνα θα καρφώνει το παιδί και το παιδί την μάνα, με αποτέλεσμα να αυξηθεί το οικογενειακό εισόδημα και από αντικυβερνητικοί οι ανεμβολίαστοι, μονοκούκι να το ρίξουν στον Κούλη. Έχει σχέδιο η κυβέρνηση… Εδώ να σημειώσουμε πως ο Ποπολάρος από την αρχή είχε χαρακτηρίσει κολυμβήθρα του Σιλωάμ τους δήθεν ειδικούς, ώστε η κυβέρνηση να παίρνει αποφάσεις με το πρόσχημα, «οι ειδικοί προτείνουν και εμείς εφαρμόζουμε».

 

Τράπεζες σαν δημόσιοι υπάλληλοι

Του πήρε δέκα χρόνια του Άδωνη (κατά κόσμον Σπυρίδων) για να καταλάβει πως οι τράπεζες όχι μόνο, όπως είπε, δεν παρέχουν δάνεια σε μικρές επιχειρήσεις, για την υλοποίηση σχεδίων που έχουν την έγκριση από τον αναπτυξιακό νόμο, αλλά πως γενικά δεν δίνουν δάνεια στις μικρές επιχειρήσεις. Και δεν δίνουν, καθότι λειτουργούν σαν δημόσιοι υπάλληλοι. Γιατί να μπουν στον κόπο να επεξεργαστούν χιλιάδες αιτήσεις και να χάνουν την ώρα τους με τις διαδικασίες αναφορικά πολλών μικρών επιχειρήσεων, αφού μπορούν να δώσουν τα ποσά που προορίζονται για δανεισμό σε 3-4 μεγάλες επιχειρήσεις και να έχουν ήσυχο το κεφάλι τους. Άλλωστε, ποιος θα τις ελέγξει; Εδώ ο πρωθυπουργός είχε καλέσει τους τραπεζίτες όταν ανακοίνωσαν υπέρογκες χρεώσεις σε συναλλαγές και αποτέλεσμα δεν υπήρξε.

Ωχριά το Geostorm μπροστά στα κανάλια

Αλήθεια εσείς σε ποια κανάλια βλέπετε ειδήσεις; Κοιτάξτε, έχουν τόσο πολύ ξεπέσει τα κανάλια της επαρχίας της Αθήνας που τα δελτία ειδήσεων της κρατικής τηλεόρασης, ενημερώνουν καλύτερα. Θα πείτε, ναι, αλλά προπαγανδίζουν υπέρ της κυβέρνησης… Γιατί τα ιδιωτικά είναι με τον Τσίπρα; Και έπειτα, οι ειδήσεις των ιδιωτικών, είναι ουσιαστικά, αστυνομικά δελτία, με πομπώδη μουσική υπόκρουση, λες και έφτασε το τέλος του κόσμου.  Αυτόπτες μάρτυρες που ούτε είδαν ούτε άκουσαν, αλλά τους τα είπε άλλος, κουκουλοφόροι να δηλώνουν ότι τους κατέβει, αίμα, σπέρμα και κάτι διεθνή θέματα, όπως μια αρκούδα που μπήκε σε εξοχικό σπίτι, ή ο κλέφτης που «νοικοκύρεψε» τις Καρντάσιαν. Όσο για τους σεισμούς, λιμούς και καταποντισμούς ανά τον κόσμο και τα ακραία καιρικά φαινόμενα, η ταινία η ταινία Geostrom μοιάζει παιδική μπροστά στις ιδιωτικές καναλάρες. Παντού καταστροφές, σαν να φθάνει η συντέλεια του κόσμου. Α και να μην ξεχνάμε, το εντατικό μάθημα τουρκικής γλώσσας στο οποίο μας υποβάλουν τα κανάλια των 4 οικογενειών, καθότι πιο πολλές φορές ακούμε τον Ερντογάν από τους έλληνες πολιτικούς αρχηγούς, ακόμη και από τον πρωθυπουργό. Και φυσικά, επανωτά θείες παρουσίες, αφού άλλοι είχαν άγιο και άλλοι σώθηκαν από θαύμα.

Πολιτικά καβούρια στις τσέπες του δήμαρχου

Και να πει κανείς ότι θα χρέωνε το ταμείο του Δήμου ή του κράτους; Με τίποτα, καθώς άμισθες θέσεις αντιδημάρχων μπορεί να τις μοιράζει σαν στραγάλια. Ωστόσο, μόνο τον έναν που πήδηξε το χαντάκι επιβράβευσε, αφήνοντας απλούς δημοτικούς συμβούλους τους άλλους δυο. Έτσι και αλλιώς, η διαδικασία αν και υποχρεωτική, δεν έγινε για να φρεσκαριστεί η ομάδα διοίκησης, αλλά για να ανταμειφθούν πολιτικά οι αλλαξοπιστήσαντες. Αλλά, σαν Μακ Ράνης, ή σαν άλλος Εμπενίζερ Σκρουτζ, τις τσιγκουνεύτηκε τις αντιδημαρχίες, με αποτέλεσμα να χάσει η Βενετιά βελόνι.

Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα (;)

«Ναι» του Περιφερειακού Συμβουλίου σε ανεμογεννήτριες κοντά στην Πάνδροσο, ενώ η τοπική κοινωνία ήταν αντίθετη και η θετική γνωμοδότηση δόθηκε με 18 ψήφους υπέρ έναντι 8 κατά. Πρώτον, τόσες πολλές αρμοδιότητες έχει η περιφερειακή αυτοδιοίκηση που απλά την άποψη της είπε. Και αρνητικό να ήταν το περιφερειακό συμβούλιο, θα έλεγε «ναι» το αρμόδιο υπουργείο, αλλά βλέπεται είναι χρήσιμη και η σύμφωνη γνώμη των φορέων. Δεύτερον, σχεδόν το σύνολο του πολιτικού κόσμου με μπροστάρηδες τους οικολογούντες, καθώς και η τοπική κοινωνία, πριν πολλά χρόνια, έπεσαν με τα μούτρα στο τυρί και δεν είδαν την φάκα. Κυβερνήσεις που τα δίνουν όλα και επιχειρηματίες που αποσκοπούν μόνο στο κέρδος, πως ήταν δυνατόν να έβαζαν μπροστά το περιβάλλον… Η δήθεν καθαρή τότε ενέργεια, μας βγαίνει σήμερα οχλούσα και πανάκριβη. Άσε δε που δεν φυσάει και τόσο και πάνε τζάμπα οι επιδοτήσεις. Ε, καλά, όχι και τόσο τζάμπα, σε κάποιων τις τσέπες πάνε, το αποτέλεσμα δεν είναι το προσδόκιμο.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό