Σασμός: Η Καλλιόπη τσακώνεται με την Αργυρώ μπροστά στον Αστέρη

Σασμός: Η Καλλιόπη τσακώνεται με την Αργυρώ μπροστά στον Αστέρη

Με τα νούμερα στην τηλεθέαση να χτυπάνε «κόκκινο» ο Σασμός αποδεικνύει συνεχώς πως ξέρει να κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Η σειρά του Alpha, που έχει γίνει ο «βασιλιάς» της μυθοπλασίας από πέρσι, θα έχει νέες συγκρούσεις στη συνέχεια με την Καλλιόπη να πρωταγωνιστεί για ακόμη μία φορά σε αυτές.

Η Αργυρώ με τον Σταύρο προχωράνε από τον έναν καβγά στον άλλον. Η διάσταση μεταξύ τους όλο και μεγαλώνει με τον Σταύρο να μην ανέχεται άλλο τη συμπεριφορά της γυναίκας του.

Ο Σταύρος απολογείται στη Μαρίνα για την συμπεριφορά του το τελευταίο διάστημα αλλά της εξηγεί πως βρίσκεται στα όριά του καθώς η σχέση του με την Αργυρώ όλο και χειροτερεύει.

Ο Αστέρης πριν φύγει θέλει να μιλήσει στην Αργυρώ. Έτσι την βρίσκει και την ενημερώνει ότι πλέον δε θα χρειάζεται να ανησυχεί για την παρουσία του. Η Αργυρώ όμως δεν αντέχει άλλο να καταπιέζει τα συναισθήματά της με τους δυο τους να έρχονται κοντά.

Η Καλλιόπη όμως καραδοκεί και η έκρηξη ανάμεσα στις δύο γυναίκες βρίσκεται πολύ κοντά. Οι δυο τους θα έχουν έναν άγριο καβγά μπροστά στον Αστέρη ο οποίος τρέχει να ηρεμήσει τα πνεύματα.

Πέρα από την Καλλιόπη όμως και η Μαρίνα τρέμει τις νέες εξελίξεις και το ότι η κόρη της δε μπορεί να ξεπεράσει τον Αστέρη. Οι φόβοι της μάλιστα επικεντρώνονται στον εγγονό της για τον οποίο Αστέρης και Καλλιόπη δε ξέρουν ακόμη ότι είναι αίμα τους. Όταν το μάθουν η κατάσταση πρόκειται να ξεφύγει…

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για το Σασμό και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο Mediatime.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό