Αφέθηκε ελεύθερος απ’ τον Εισαγγελέα ο Πρόεδρος Φυλακίου Χ.Τυρμπάκης

Αφέθηκε ελεύθερος απ’ τον Εισαγγελέα ο Πρόεδρος Φυλακίου Χ.Τυρμπάκης

Ελεύθερος αφέθηκε πριν λίγες ώρες ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Φυλακίου Χρήστος Τυρμπάκης, τον οποίο νωρίτερα είχαν συλλάβει  Ασφαλίτες από την Ορεστιάδα, επειδή εντελώς μόνος του έκανε ζωντανή μετάδοση των έργων για την κατασκευή νέας δομής λαθρομεταναστών στο χωριό του.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, που αρκετοί μαζί πήγαν και τον συνέλαβαν ενώ ήταν μόνος του μέσα στο χωράφι και ζητούσε από συγχωριανούς και κόσμο να βρεθεί στην περιοχή για να διαμαρτυρηθούν μαζί του, τον οδήγησαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Ορεστιάδας και του απηύθυναν εντελώς… αστείες δικαιολογίες. Συγκεκριμένα, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα για “απείθεια και παράνομη βία”, όταν και από το ΒΙΝΤΕΟ που δημοσίευσε σήμερα το Evros-news.gr, φαίνεται ξεκάθαρα ότι αρκετοί αστυνομικοί πέφτουν πάνω του ενώ απλά με το κινητό του έκανε live μετάδοση στο facebook, το μηχάνημα του υπεργολάβου να συνεχίζει κανονικά τα έργα.

 

Στο πλευρό του κ.Τυρμπάκη βρέθηκε ο δικηγόρος και Πρόεδρος του Συλλόγου «Αινήσιο Δέλτα» Πάρης Παπαδάκης, ο οποίος έφυγε αμέσως από την Αλεξανδρούπολη και βρέθηκε στην Ορεστιάδα για να τον εκπροσωπήσει νομικά. Εξήγησε στον Εισαγγελέα ότι οι κατηγορίες είναι απαράδεκτες, ο Πρόεδρος του Φυλακίου διαμαρτύρεται ειρηνικά και ήταν σήμερα εντελώς μόνος του και ότι η Αστυνομία είναι αυτή που οξύνει τα πνεύματα. Χθες τον πήραν… σηκωτό για να τον συλλάβουν και κατέρρευσε με αποτέλεσμα να μεταφερθεί με 2,15 πίεση στο Κέντρο Υγείας Ορεστιάδας

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό