Αγγελική Βλαχάκη “Με ποιο δικαίωμα” | Ένα τραγούδι για την έμφυλη βία (video)

Αγγελική Βλαχάκη “Με ποιο δικαίωμα” | Ένα τραγούδι για την έμφυλη βία (video)

Αγγελική Βλαχάκη – Με ποιο δικαίωμα

OfficialMusicVideo: https://youtu.be/iyukZ4d9gng

 

Η 19χρονη Αγγελική Βλαχάκηγεννήθηκε στη Γερμανία, πέρασε τα σχολικά της χρόνια στην Ελλάδα και σήμερα διαμένει στο Βέλγιο.

Το μουσικό της ταλέντο ξεδιπλώθηκε στην ηλικία των 11 ετών όπου ξεκίνησε να γράφει τα δικά της τραγούδια. Σήμερα παρουσιάζει επίσημα το τραγούδι της με τίτλο «Με ποιο δικαίωμα».

Παρά το νεαρό της ηλικίας της, η Αγγελική έγραψε ένα τραγούδι με βάθος και ποιότητα, θέλοντας με το δικό της τρόπο να καταγγείλει τη μάστιγα της ενδοοικογενειακής βίας και της γυναικείας κακοποίησης.

Με το τραγούδι αυτό η Αγγελική εμφανίστηκε στη σκηνή τουTheXFactorGreece, προκαλώντας ρίγη συγκίνησηςστην κριτική επιτροπή.

Με  συνοδεία την κιθάρα της, η Αγγελική μετέδωσε ένα συγκλονιστικό μήνυμα με λιτό και αφοπλιστικό τρόπο. Μια ηχηρή φωνή απέναντι σε ένα κοινωνικό φαινόμενο που το τελευταίο διάστημα έχει λάβει τρομακτικές διαστάσεις.

Την περασμένη Κυριακή 25 Σεπτεμβρίουη Αγγελική ανέβηκε στη σκηνή του Σεράφειου του Δήμου Αθηναίωνκαι παρουσίασε ζωντανά το τραγούδι της, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ StrongMe (μια διοργάνωση 32 φορέων και συλλόγων από όλη την χώρα και την Κύπρο), όπου και αποθεώθηκε από το κοινό.

Το single «Με ποιο δικαίωμα» κυκλοφορεί ψηφιακά σε όλες τις μουσικές πλατφόρμες και υπηρεσίες: https://smarturl.it/MePioDikeoma

Official Music Video:

 

Με ποιο δικαίωμα

Μουσική: Αγγελική Βλαχάκη, Πελαγία Κελιδου
Στιχοι: Αγγελική Βλαχάκη, Πελαγία Κελίδου

Ενορχήστρωση – programming: Ερμής Βογιατζής

Τύμπανα: Παντελής Καραγεωργιάδης
Μπασο: Γιάννης Σώκιαλης
Κιθάρες: Βαγγέλης Κρίθαρης
Πληκτρα: Ερμής Βογιατζής
Φωνητικά: Δημήτρης Πάσιος, Βιργινία Σάντα, Αγγελική Βλαχάκη

Ηχογράφηση – μίξη: Ερμής Βογιατζής / Real Sound Studio
Παραγωγή: Γιώργος Βλαχάκης

Σκηνοθεσία: Λεωνίδας Κεχαγιάς

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό