Βρήκαμε 3+1 προσωποιημένα δώρα  γενεθλίων που θα μείνουν αξέχαστα !

Βρήκαμε 3+1 προσωποιημένα δώρα γενεθλίων που θα μείνουν αξέχαστα !

Εάν κι εσύ έχεις αποφασίσει να σταματήσεις να χαρίζεις βαρετές ευχές γενεθλίων στους αγαπημένους σου και αντιθέτως αναζητάς κάποια πρωτότυπα δώρα γενεθλίων το Starfan.gr έκανε την έρευνα για εσένα! Τα προσωποποιημένα δώρα γενεθλίων είναι ένας ακόμη τρόπος να δείξεις στους δικούς σου ανθρώπους την εκτίμηση, την αγάπη και τη χαρά σου, με ένα λίγο πιο ξεχωριστό τρόπο.  Ας δούμε ποια δώρα θα μείνουν πραγματικά αξέχαστα:

Ένας χάρτης από αστέρια για την ημέρα που θυμόμαστε για πάντα

Ήξερες πως υπάρχει τρόπος να δεις πως ακριβώς ήταν ο ουρανός μια συγκεκριμένη ημερομηνία;  Μέσω του Under Lucky Stars  μπορείς να ετοιμάσεις έναν χάρτη που θα απεικονίζει ακριβώς τη θέση των αστεριών την ημέρα γενεθλίων του αγαπημένου σου προσώπου. Στη συνέχεια, ο χάρτης που δημιουργείται γίνεται poster και μια πολύ ωραία ιδέα για διακόσμηση! Λίγα δώρα γενεθλίων είναι ταυτόχρονα ρομαντικά και τόσο cool και είναι σίγουρο πως αυτό θα κλέψει τις εντυπώσεις!   Χρειάζεται 7-10 ημέρες για να παραδοθεί στην Ευρώπη και αν διαβάσεις κι εσύ τα reviews θα σε συναρπάσουν.

Κάτι για το χειμώνα που έρχεται, με άρωμα γενεθλίων

Το Birthdate.co έχει δημιουργήσει 365 διαφορετικά -μοναδικά- κεριά, ένα για κάθε ημέρα γενεθλίων.  Άλλες νότες, άλλη έμπνευση και άλλη φιλοσοφία πίσω από κάθε κερί που έρχεται για να σταθεί ψηλά στη λίστα με τα πρωτότυπα δώρα γενεθλίων. Χάρισε στους αγαπημένους σου ένα από αυτά τα δώρα γενεθλίων που είναι καλαίσθητα, απολύτως προσωποποιημένα και θα ανανεώσουν το χώρο τους αλλά και τη διάθεσή τους.

Ένα προσωποποιημένο βίντεο γενεθλίων από Έλληνες celebrities

Υπάρχουν πρωτότυπα δώρα γενεθλίων και πρωτότυπα δώρα γενεθλίων-πραγματική εμπειρία. Για εσένα που θέλεις να στείλεις ένα προσωποιημένο δώρο και να μείνει αξέχαστο, στο Starfan.gr θα βρεις μεταξύ άλλων λαμπερούς ηθοποιούς, τραγουδιστές, αθλητές και παρουσιαστές που θα δημιουργήσουν ένα βίντεο ευχών αποκλειστικά για τους αγαπημένους σου. Ξάφνιασε τους φίλους σου και μοιράσου ένα μήνυμα ή πρωτότυπες ευχές για γενέθλια και χάρισε το πιο πρωτότυπο προσωποποιημένο δώρο!

Τον ουρανό με τα άστρα

Ναι. Υπάρχει τρόπος σε αυτά τα γενέθλια να χαρίσεις ένα από τα πιο εντυπωσιακά δώρα γενεθλίων. Στο Star Registration έχεις τη δυνατότητα να κάνεις κάτι πραγματικά μοναδικό. Μπορείς να χαρίσεις το όνομα κάποιου αγαπημένου σου σε ένα αστέρι! Ναι, ναι. Καλά κατάλαβες. Διαλέγεις την ονομασία, καθώς και την ακριβή τοποθεσία που θα ήθελες να έχει το αστέρι για να είναι ορατό – μέχρι και τη λάμψη που θες να το περιβάλλει.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό