Η Σταρ Ελλάς που πέταξε το στέμμα της και έγινε πρωταγωνίστρια σε ταινίες πορνό

Η Σταρ Ελλάς που πέταξε το στέμμα της και έγινε πρωταγωνίστρια σε ταινίες πορνό

Χαμός επικράτησε το πρωί της Παρασκευής στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα, αναφορικά με την πρώην σταρ Ελλάς, Κατερίνα Κουβουτσάκη, η οποία… πέταξε το στέμμα της και ακολούθησε τον δρόμο των αισθησιακών ταινιών.

Συγκεκριμένα, η πρώην σταρ Ελλάς πέταξε το στέμμα της και από βασίλισσα της ομορφιάς στον διαγωνισμό Star GS Hellas 2021 έγινε πρωταγωνίστρια σε ταινίες στη Sirina, όπως είχε κάνει και η Τζούλια Αλεξανδράτου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η εστεμμένη επισκέφθηκε αυτοπροσώπως τα γραφεία της Sirina, εκφράζοντας την επιθυμία της να παίξει σε αισθησιακή ταινία και όπως εξομολογήθηκε στους υπευθύνους της εταιρίας, ήταν το όνειρό της για χρόνια, αλλά δεν έβρισκε το θάρρος να πραγματοποιήσει την επιθυμία της.

Η Κατερίνα Κουβουτσάκη έχει σπουδάσει κοσμετολογία, είναι 24 ετών, μένει στον Πειραιά και έχει δηλώσει για τους τίτλους ομορφιάς: «Όταν ήμουν μικρή, πάντα ονειρευόμουν τη στιγμή να γίνω μια πριγκίπισσα ομορφιάς και να λάβω μέρος στα Εθνικά Καλλιστεία της χώρας μου.

Μετά από 23 χρόνια ένα από τα μεγαλύτερα όνειρα μου έγινε πραγματικότητα! Είμαι υπερήφανη που είμαι η φετινή STAR GS HELLAS. Ως Miss Universe Greece 2021, ο στόχος μου είναι να προωθήσω τον πολιτισμό της χώρας μας στα πέρατα της γης και να δείξω σε όλους το νόημα της Ελληνικής ομορφιάς».

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό