Άγρια Γη: Όλες οι εξελίξεις των πρώτων επεισοδίων της νέας σειράς

Άγρια Γη: Όλες οι εξελίξεις των πρώτων επεισοδίων της νέας σειράς

Η δραματική σειρά «Άγρια Γη» έρχεται στο νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, έχοντας μάλιστα και… πινελιές Σασμού!

Μέσα από το Sportime διαβάσατε για τα πρώτα επεισόδια της σειράς και την σκληρή ιστορία του Νικόλα που αποτελεί τον απόλυτο πρωταγωνιστή της σειράς.

Αυτή όμως θα είναι μόνο η αρχή καθώς στη συνέχεια θα δείτε την Ελπίδα να παίρνει το παιδί και φεύγει ενώ ο Άρης ανακαλύπτει τον απαγωγέα και δολοφόνο του πατέρα του!

Στο επίκεντρο από τα πρώτα κιόλας επεισόδια αναμένεται να βρίσκεται η Ελπίδα που παίρνει μια σκληρή απόφαση. Μετά από ένα ξέσπασμα ζήλιας του Στέφανου, αποφασίζει να πάρει το παιδί και να φύγει, μια απόφαση που όμως θα έχει απρόβλεπτες συνέπειες για την ίδια.

Την ίδια στιγμή, ο Άρης αναγνωρίζει στο πρόσωπο του Χρήστου Τσακίρη τον απαγωγέα του, που σκότωσε τον πατέρα του, μπροστά του και ξαναφέρνει στο μυαλό του τα γεγονότα που σημάδεψαν και άλλαξαν δραματικά τη ζωή του.

Από την άλλη, η Όλγα Γρίβα συνεχίζει την ανοδική της πορεία και γίνεται σύμβουλος περιφερειάρχη ενώ ο Άρης, σοκαρισμένος, μετά τα όσα έμαθε για την απαγωγή του και την καταστροφή της οικογένειάς του, γυρίζει στην «Άγρια Πλαγιά» αποφασισμένος να πάρει εκδίκηση.

Αυτή του όμως η απόφαση θα φέρει μπαράζ εξελίξεων που θα βυθίσει στο πένθος αρκετούς από τους πρωταγωνιστές.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για την «Άγρια Γη» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο Mediatime.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό