Γη της ελιάς: Ένας Βρεττάκος πίσω από δολοφονία

Γη της ελιάς: Ένας Βρεττάκος πίσω από δολοφονία

Η γη της ελιάς επιστρέφει την ερχόμενη Δευτέρα (19/9) με τη δεύτερη σεζόν να είναι ένα από τα δυνατά χαρτιά του Mega σε μία χρονιά όπου ο ανταγωνισμός αναμένεται πολύ δυνατός.

Με πολλές νέες σειρές να ξεκινάνε, η γη της ελιάς ελπίζει να συνεχίσει την επιτυχία που είχε την περασμένη σεζόν όπου και σάρωνε στην τηλεθέαση.

Η συναρπαστική πλοκή της βέβαια θα είναι ο μεγάλος της σύμμαχος για να επιτευχθεί αυτό με τις εξελίξεις να τρέχουν από τα πρώτα επεισόδια (όπως έχετε ήδη πάρει μια μικρή ιδέα από τα trailers).

Η Αθηνά περνάει δύσκολα μέσα στη φυλακή. Σιγά σιγά αρχίζει να καταλαβαίνει πως αν θέλει να επιβιώσει εκεί μέσα πρέπει να φτιάξει συμμαχίες.

Ταυτόχρονα, η Μαρία προσπαθεί να κάνει ότι μπορεί για να βοηθήσει την κόρη της. Αποκαλύπτει στον Λυκούργο την άσχημη συμπεριφορά που είχε ο Ιπποκράτης Βρεττάκος απέναντι στην Αθηνά για να τον βοηθήσει για τη δίκη.

Ακόμη, προειδοποιεί τους υπόλοιπους Βρεττάκους, τη Μυρτάλη και τον Ισίδωρο ότι στη δίκη θα ακουστούν πολύ άσχημα πράγματα για τον Ιπποκράτη τα οποία θα σπιλώσουν τη μνήμη του.

Το βίντεο με τον δολοφόνο να φοράει δαχτυλίδι με το οικόσημο των Βρεττάκων αποτελεί μία μεγάλη σπαζοκεφαλιά για όλους. Ο Λυκούργος προσπαθεί να δώσει στον αστυνόμο τη δική του εξήγηση γι’ αυτό.

Ενώ γίνονται όλα αυτά η Βασιλική ξεκινάει πάλι μαθήματα στη σχολή της. Λίγο αργότερα όμως θα πέσει θύμα απαγωγής μαζί με τον Φίλιππο και η ζωή τους θα μπει σε κίνδυνο.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό