Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας απειλεί το Δούκα, παιρνόντας στην αντεπίθεση

Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας απειλεί το Δούκα, παιρνόντας στην αντεπίθεση

Συναρπαστικά θα είναι τα όσα θα παρακολουθήσει το τηλεοπτικό κοινό στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του ANT1Άγριες Μέλισσες σύμφωνα με όσα έρχεται για να αποκαλύψει το νέο μεγάλο «Άγριες Μέλισσες spoiler».

Η ιστορία από το Διαφάνι γίνεται όλο και πιο ανατρεπτική μετά όσα θα παρακολουθήσουμε στη συνέχεια να αναμένεται να φέρουν υψηλά νούμερα στην τηλεθέαση της σειράς.

Όπως διαβάσατε από το Sportimeο Ακύλας βγαίνει στην αντεπίθεση και απειλεί τον Δούκα Σεβαστό που βλέπει τον Μεγαρίτη να σηκώνεται και πάλι στα πόδια του, όμως αυτή δεν θα είναι η μοναδική εξέλιξη που θα αναστατώσει το Διαφάνι.

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Άλκης και Κυριάκος σε κίνδυνο

Στο επίκεντρο των εξελίξεων της τηλεοπτικής σειράς θα βρεθούν ο Άλκης και ο Κυριάκος που βρίσκονται σε μεγάλο κίνδυνο τη στιγμή που η Ουρανία με τον Άλκη πάνε εκδρομή.

Την ίδια ώρα Λάμπρος και Ζάχος πλαγιάζουν τον αδερφό του Ξανθού όμως δεν υπολογίζουν μια δυσάρεστη έκπληξη που τους περιμένει και θα αλλάξει τα δεδομένα.

Δύσκολες ώρες βιώνει και ο Νικηφόρος που βασανίζεται από ενοχές τόσο για τη Ρένα όσο και για την Ασημίνα ενώ ο Μελέτης ανακαλύπτει όλη την αλήθεια για την Κορίνα και τον Μπάμπη.

Παράλληλα νιώθει οργή για τον Ακύλα που ξεκίνησε μόνος του από την αρχή το χτίσιμο των Αβάντων ενώ ο Παναγιώτης αποκαλύπτει τα αισθήματά του στη Βιολέτα.

Η Δρόσω αποφασίζει να μιλήσει με τις αδελφές της και να αποκαλύψει τις ανησυχίες της για το πως ο γάμος θα επηρεάσει την σχέση της με το Σέργιο ενώ η Ασημίνα ομολογεί πως κοιμήθηκε με το Νικηφόρο.

Τέλος, ο Δάκης θα πάρει στα χέρια του μια πληροφορία για τη Δρόσω και τον Νώντα που θα βάλει την ταινία του σε περιπέτειες ενώ όλα θα έρθουν τούμπα μετά από μια ξαφνική σύλληψη θα φέρει την επίμαχη έκθεση σε λάθος χέρια.

Δείτε το trailer από το σημερινό επεισόδιο της σειράς:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό