Σασμός: Η δίκη του Αστέρη συνεχίζεται και ο Μανόλης δίνει τη δική του μαρτυρία

Σασμός: Η δίκη του Αστέρη συνεχίζεται και ο Μανόλης δίνει τη δική του μαρτυρία

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που φέρνει ο Σασμός στα επόμενα επεισόδια του, με την τηλεθέαση σίγουρα να παραμένει σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Συγκεκριμένα, ο Άγγελος θα αρχίσει μία νέα σχέση, ενώ ο Γεράσιμος μπαίνει ξανά με σιγουριά τόσο στο γραφείο αλλά και στη ζωή της Στέλλας.

Από κει και πέρα θα δούμε τη δίκη του Αστέρη να συνεχίζεται και ο Μανόλης δίνει τη δική του μαρτυρία, η οποία θα προκαλέσει και μάλιστα πολύ.

Η Αργυρώ που διαβάζει το γράμμα του Αστέρη δεν είναι σε καθόλου καλή ψυχολογική κατάσταση, περνάει δύσκολες ώρες, ενώ ο ίδιος κάνει όσο περισσότερη υπομονή μπορεί.

Η Σεμίνα είναι ο μόνος τρόπο για να έρθει η ανατροπή, ωστόσο οι ελπίδες να βρεθεί έχουν αρχίσει και λιγοστεύουν επικίνδυνα.

Σασμός: Η ώρα της απολογίας!

Η μεγάλη μέρα για τον Αστέρη φτάνει στην αγαπημένη σειρά του Alpha, αφού ετοιμάζεται να απολογηθεί.

Οι οικογένειες βρίσκονται σε αρκετά μεγάλη ένταση και θέλουν να δουν ποια θα είναι η στάση που θα κρατήσει.

Ακόμα θα δούμε τον Μαθιό να ξεκαθαρίζει και να τακτοποιεί το θέμα που έχει με τον Διακομανόλη, ο οποίος όπως σας είχαμε αποκαλύψει τον βλέπει με τη Βασιλική.

Τέλος ο Καραπάνος και ο Γεράσιμος φτάνουν σε μία συμφωνία όπως φαίνεται για να μπουν στην άκρη οι μηνύσεις και να ηρεμήσουν μία και καλή τα πράγματα.

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για τη συνέχεια στο Σασμό βρίσκονται στο mediatime.gr.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό