Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής ακυρώνει τον γάμο του με τη Δρόσω

Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής ακυρώνει τον γάμο του με τη Δρόσω

Τα πάνω κάτω αναμένεται να έρθουν στα επόμενα επεισόδια στην τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1Άγριες Μέλισσες σύμφωνα με όσα έρχεται για να αποκαλύψει το νέο «Άγριες Μέλισσες spoiler».

Η ιστορία από το Διαφάνι γίνεται όλο και πιο ανατρεπτική μετά όσα θα παρακολουθήσουμε στη συνέχεια να αναμένεται να φέρουν υψηλά νούμερα στην τηλεθέαση της σειράς.

Μέσα από το Sportime έχετε διαβάσει για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ με την σειρά που θα την διαδεχθεί, μιας και ετοιμάζεται να πέσει η αυλαία τη φετινή σεζόν.

Μέχρι τότε όμως αναμένονται πολλές και συναρπαστικές εξελίξεις που θα φέρουν ανατροπές και θα αλλάξουν τις ισορροπίες στο χωριό.

Κι αυτό διότι  ο Κωνσταντής, τη στιγμή που είναι όλα έτοιμα για τον γάμο του με τη Δρόσω, κάνει πίσω, αναβάλλοντας το μυστήριο! Ούτως ή άλλως βέβαια, το τελευταίο διάστημα η συμπεριφορά του έχει αλλάξει.

Έδειχνε απόμακρος, με την κατάσταση μάλιστα να χειροτερεύει, σκορπίζοντας ανησυχία στους γύρω του, που πραγματικά δεν έχουν ιδέα τι έχει συμβεί και έχει αποξενωθεί έτσι.

Απ’ τη μεριά της φυσικά η Δρόσω νιώθει τη γη να χάνεται κάτω από τα πόδια της, μιας και εμφανιζόταν αποφασισμένη να τα διαγράψει όλα και να κάνει μία νέα αρχή.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό