Σασμός: H Αργυρώ ανακαλύπτει το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Σασμός: H Αργυρώ ανακαλύπτει το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Συνεχίζεται δυναμικά ο Σασμός με την ιστορία αγάπης από την Κρήτη του Alpha να έχει κερδίσει τους τηλεθεατές και την τηλεθέαση της βραδινής ζώνης.

Καθώς οδεύουμε προς το τέλος της πρώτης σεζόν οι εξελίξεις τρέχουν και όσα έρχονται στα επόμενα επεισόδια αναμένεται να καθηλώσουν.

Όπως σας έχουμε ήδη γράψει, η Αργυρώ ανακαλύπτει το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Όταν χρειάζεται μεταμόσχευση ο Αστέρης είναι αυτός ο οποίος δίνει το νεφρό του σε μία πράξη αγάπης που θα συγκλονίσει.

Αυτή δε θα είναι η μόνη δραματική εξέλιξη στη σειρά καθώς ο Καραπάνος, ορκισμένος για εκδίκηση από τον Γεράσιμο, καταλήγει να σκοτώνει τον ίδιο του τον γιο χωρίς να γνωρίζει φυσικά ότι ήταν αυτός.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Καλλιόπη τα βάζει με τη Βασιλική

Την ώρα που ο Άγγελος είναι αποφασισμένος να «τελειώσει» τους Σταματάκηδες, κανονίζει την αγορά ενός κτήματος από τον Αστέρη.

Τα νέα κάνουν έξαλλη την Καλλιόπη η οποία δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο γιος της έκανε αυτή την τόσο απερίσκεπτη κίνηση.

Η ένταση που έχει δημιουργηθεί την οδηγεί στο να ξεσπάσει στον πιο εύκολο στόχο, την Βασιλική. Όταν αυτή λοιπόν βρεθεί μπροστά της η Καλλιόπη ξεσπά πάνω της και της φέρεται πολύ άσχημα.

Ο κύριος λόγος βέβαια είναι ότι ο Μαθιός έγινε φονιάς εξαιτίας της, ωστόσο αυτό είναι κάτι το οποίο δεν μπορεί να αποκαλύψει…

Η Βασιλική ωστόσο δεν είναι πια η γυναίκα που ήταν παλιά. Αυτή τη φορά δε τη φοβάται και της απαντάει στα ίσα!

Οι δυο γυναίκες σπάνε έτσι την άτυπη εκεχειρία που είχαν για χάρη του Μαθιού. Μετά τις βαριές κουβέντες που ανταλλάσσουν η ρήξη ανάμεσά τους μοιάζει οριστική.

sportime.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό