Άγριες Μέλισσες: Ο Πέτρος οδηγείται σε δίκη – Διαλύεται ο αρραβώνας Ρένας και Νικηφόρου

Άγριες Μέλισσες: Ο Πέτρος οδηγείται σε δίκη – Διαλύεται ο αρραβώνας Ρένας και Νικηφόρου

Oι «Άγριες Μέλισσες» έρχονται και αυτή την εβδομάδα (13-16/12) με νέα επεισόδια που θα φέρουν νέα δεινά για τους ήρωες της σειράς.

Τρίτη 15/02: Οι αρραβώνες του Νικηφόρου και της Ρένας οδηγούνται σε καταστροφή, μετά την εμφάνιση της Δρόσως. Θα καταφέρει ο Νικηφόρος να αντιστρέψει το κλίμα; Ο Σέργιος οργανώνει ένα σχέδιο με τους συμμαθητές του, που θα φέρει εκτός ορίων την Αιμιλία. Ο Πέτρος παραπέμπεται σε δίκη και η εφημερίδα κλείνει μετά την παγίδα που του έστησαν ο Ζάχος και ο Ντούνιας, αλλά ο Πέτρος θα ανακαλύψει σύντομα τον ηθικό αυτουργό. Ο Κυριάκος παίρνει μια πληροφορία που θα εκτροχιάσει τη σχέση του με την Ουρανία. Μια συνάντηση της Δρόσως με τη Ρένα θα περιπλέξει ακόμα περισσότερο τις σχέσεις όλων. Η ανεύρεση ενός πτώματος θα ανοίξει μια υπόθεση που δεν βρήκε ποτέ δικαίωση.

Τετάρτη 16/02: Η Ουρανία ομολογεί στον Κυριάκο την αλήθεια για το δάνειο, ενώ η Ρένα πιέζει τον Νικηφόρο να μιλήσει στον Σέργιο για τη σχέση τους. Την ίδια στιγμή η Δρόσω εκφράζει τις αντιρρήσεις της για εκείνη και προκαλεί εντάσεις. Ο Πέτρος υποψιάζεται πως ο Ζάχος έκλεισε την εφημερίδα και τον αντιμετωπίζει ευθέως. Η Μυρσίνη συγκρούεται με την Αντιγόνη, που καταλαβαίνει πως η αντίζηλός της δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει τη μάχη. Ο Αγγελος προχωρά το σχέδιό του και μπαίνει στα γραφεία των Αβάντων. Ο Παναγιώτης δεν εμπιστεύεται τον Σταμάτη, ενώ ο Ζαχαρίας περνά δύσκολα στο σχολείο. Ο Ακύλας προχωράει τα μεγαλεπήβολα σχέδιά του στο Διαφάνι, ενώ ο Μελέτης και ο Δούκας περνάνε στην αντεπίθεση. Η Ελένη αιφνιδιάζεται από τον Τόλλια και έχει μια απρόσμενη συνάντηση…

Πέμπτη 17/02: Το πτώμα του Λούβαρη θα φέρει καινούργιες αναταράξεις στην οικογένεια Σεβαστού. Η Ρένα ζητάει από τον Νικηφόρο να συναντηθούν με την Ασημίνα και τη Δρόσω προκειμένου να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Θα δεχτούν τα κορίτσια αυτήν τη ριψοκίνδυνη πρόταση; Η Ζωή συνεχίζει τις προσπάθειες να συνεφέρει τον γιο της, ενώ ο Δούκας αρχίζει έναν υπόγειο πόλεμο εναντίον του Ακύλα, χρησιμοποιώντας τόσο τον Ζάχο όσο και τον Μελέτη. Το Διαφάνι καλείται να ψηφίσει εάν πρέπει να δεχτεί τη βοήθεια που τους προσφέρει ο Δούκας για τη μάχη εναντίον του αεροδρομίου. Ο Ακύλας βρίσκεται από τη μια στιγμή στην άλλη με την πλάτη στον τοίχο, με τα αποτελέσματα να είναι απρόβλεπτα.

typos-tv.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό