Άγριες Μέλισσες: Ποιο θα είναι το τέλος της σειράς:

Άγριες Μέλισσες: Ποιο θα είναι το τέλος της σειράς:

Η σειρά του ΑΝΤ1 οδεύει σιγά σιγά προς την ολοκλήρωση της ιστορίας της και οι Άγριες Μέλισσες και το Διαφάνι σύντομα θα είναι παρελθόν από την τηλεόραση.

Η αγωνία κορυφώνεται για τους τηλεθεατές και τους φανς της σειράς καθώς τα ανοιχτά μέτωπα είναι πολλά. Με την τηλεθέαση σε ανοδική πορεία όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία να δουν πως θα ολοκληρωθεί η ιστορία για τους ήρωες που αγαπήσαμε 3 χρόνια τώρα.

Όπως όλα δείχνουν το τέλος κρύβει φοβερές συγκινήσεις. Η αρχή του τέλους έρχεται με τον θάνατο του Θανασάκη τον οποίο ο Ακύλας βάζει να σκοτώσουν.

Η ενέργεια αυτή θα ξεσηκώσει αντιδράσεις στο Διαφάνι και θα αποτελέσει το έναυσμα για την τελική επίθεση από τους Διαφανιώτες εναντίον του. Μέχρι και η Ζωή δεν μπορεί άλλο να τον ανεχτεί και τον διώχνει από το σπίτι λόγω του θάνατου ενός αθώου παιδιού.

Στο μεταξύ ο κλοιός στενεύει για τον Ακύλα με τον Θόδωρο να βρίσκει άνθρωπο κλειδί για τη βόμβα στον Ζάχο. Η δικαίωση μοιάζει κοντά…

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Το τέλος μπορεί να μην είναι όπως το περιμένει ο κόσμος

Ο Αλέξανδρος Καλπακίδης, γνωστός και ως «Παναγιώτης» από τις Άγριες Μέλισσες έδωσε συνέντευξη στον Τηλεθεατή και μίλησε για την εξέλιξη του χαρακτήρα του στη σειρά και όσα θα δούμε στο τέλος της.

Αρχικά αναφέρθηκε στον έρωτά του για τη Βιολέτα. Όπως είπε, δε νομίζει ότι θα έκανε την ερωτική εξομολόγηση αν δεν υπήρχε ο Σταμάτης και δεν έβλεπε τη Βιολέτα να παρασέρνεται. Ο Παναγιώτης δεν το έκανε για να ικανοποιήσει τον έρωτά του που έκρυβε χρόνια αλλά για να βοηθήσει.

Στη συνέχεια μίλησε για το τέλος της σειράς στο οποίο ο ίδιος αναμένει μία «Κάθαρση». Αστειεύτηκε μάλιστα λέγοντας πως αν δεν έρθει τώρα αυτή η Κάθαρση χρειάζονται άλλες δυο τηλεοπτικές χρονιές.

Ωστόσο, τόνισε πως οι σεναριογράφοι της σειράς φέρνουν πάντα εκπλήξεις συμπληρώνοντας ότι μπορεί αυτή η κάθαρση να μην έρθει όπως την περιμένει ο κόσμος ή ακόμη και να μη έρθει για όλους τους χαρακτήρες. Μπορεί κάποιος «κακός» της σειράς να μην τιμωρηθεί όπως αναμένεται.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό