Γη της Ελιάς: Μαθαίνεται η σχέση Ιάκωβου και Αθηνάς – Ο Πότης προσεγγίζει την Αλκμήνη

Γη της Ελιάς: Μαθαίνεται η σχέση Ιάκωβου και Αθηνάς – Ο Πότης προσεγγίζει την Αλκμήνη

Τα πάνω κάτω θα έρθουν στα επόμενα επεισόδια στην Αρεόπολη, καθώς η τηλεοπτική σειρά του Mega η Γη της ελιάς συνεχίζεται με νέες ανατρεπτικές εξελίξεις που είναι σίγουρο πως θα σαρώσουν την τηλεθέαση της prime time.

Όπως διαβάσατε ήδη από το Sportimeη Αθηνά βρίσκει το όπλο του Ιπποκράτη στο γραφείο του, γεγονός που την σοκάρει και την βάζει σε σκέψεις!

Αυτή όμως δεν θα είναι η μοναδική εξέλιξη καθώς o Δημοσθένης σύντομα θα αποκαλύψει το πραγματικό του πρόσωπο, καθώς ήρθε στην Μάνη για να παίξει σημαντικό ρόλο.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο Ασπασίας – Δημοσθένη

Ο Δημοσθένης είναι ένας σκληρός άνθρωπος κάτι που θα αποδείξει στην πράξη σύντομα καθώς αποκαλύπτει στον Κωνσταντίνο πως δεν πρόκειται να ξεμπλέξει εύκολα από τις σκοτεινές δουλειές που κάνουν μαζί, όντας ένας κανονικός μαφιόζος που θέλει να γίνει δήμαρχος στην Αρεόπολη.

Για τον λόγο αυτό του συστήνει να κρατήσει μακριά από το γραφείο την Ισμήνη ενώ στο στόχαστρο του θα βρεθεί και ο Στάθης ο οποίος και θα δεχθεί τους εκβιασμούς του.

Ο Καπερνάρος αναγκάζεται να κλείσει συμφωνία με τον Δημοσθένη που δεν είναι καθόλου συμφέρουσα για τον ίδιο, ενώ καταλαβαίνει πλέον πόσο του λείπει η Εύα.

Γρήγορα όμως θα φανερωθεί και ο χαρακτήρας της Ασπασίας ενώ η Ευτυχία θα μάθει πως το παιδί που περιμένει είναι αγόρι.

Πότης και Λεωνίδας αποφασίζουν να πάνε μια βόλτα στο βουνό, εκεί όπου όμως θα δούνε αγκαλιά την Αθηνά με τον Ιάκωβο, με τον πρώτο να κάνει τα πάντα προκειμένου να μαθευτεί η είδηση παντού.

Το γεγονός αυτό όμως θορυβεί το ζευγάρι που αποφασίζει να βάλει τέλος στη σχέση του ενώ ο Πότης προσεγγίζει την Αλκμήνη.

Ο Ιάκωβος παίρνει την απόφαση να φύγει από την Μάνη και να επιστρέψει για ένα χρονικό διάστημα στην Ισπανία, κάτι που όμως ρίχνει σε κατάθλιψη την Αθηνά.

Δείτε το trailer από το επόμενο επεισόδιο της σειράς:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό