Σασμός: Ο Αστέρης μαθαίνει για τη νεφρική ανεπάρκεια της Αργυρώς

Σασμός: Ο Αστέρης μαθαίνει για τη νεφρική ανεπάρκεια της Αργυρώς

Συνεχίζει να καθηλώνει καθημερινά ο Σασμός με την πλοκή του καθώς η σειρά του Alpha δεν λέει να πέσει με τίποτα από την κορυφή στην τηλεθέαση.

H αγωνία κορυφώνεται στα επόμενα επεισόδια με τον Μαθιό να βρίσκεται πολύ κοντά στην αποκάλυψη του μεγάλου ένοχου μυστικού του.

Η Κλαίρη γνωρίζει όλη την αλήθεια για το ποιος σκότωσε τον Στεφανή. Την ίδια ώρα ο Μαθιός ζητάει από τον Μανώλη να τον καταδώσει και όλα κρέμονται από μία κλωστή.

Η ιστορία στην Κρήτη φέρνει όμως ακόμη μία συγκλονιστική εξέλιξη όμως που θα ανατριχιάσει. Ο Καραπάνος με τον Γεράσιμο έχουν άσχημο τέλος με τους δυο τους όμως να προλαβαίνουν να συμφιλιωθούν πριν σκοτωθεί ο ένας από τους δύο.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Αστέρης ανακαλύπτει την αλήθεια για την υγεία της Αργυρώς

Η φιλία που έχει πιάσει ο Αστέρης με τον Σταύρο χωρίς να έχει αποκαλύψει την πραγματική του ταυτότητα πιάνει καρπούς.

Ο Σταύρος του αποκαλύπτει πως η γυναίκα του αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και πως αυτό τους έχει επηρεάσει όλους. Ο Αστέρης είναι συντετριμμένος από τα νέα για τη γυναίκα που αγαπάει.

Ταυτόχρονα, η οικογένεια της Αργυρώς ψάχνει τον συμβατό δότη νεφρού για την κοπέλα που θα της σώσει τη ζωή. Τα νέα από τις εξετάσεις των κοντινών της ανθρώπων δεν είναι ενθαρρυντικά.

Η Αργυρώ νιώθει τις δυνάμεις της να την εγκαταλείπουν μέρα με τη μέρα. Η υγεία της επιδεινώνεται με ταχύτατους ρυθμούς και νιώθει ευγνώμων για τον Σταύρο και όλη του τη συμπαράσταση καθώς εκείνος φροντίζει το παιδί της.

Τα νέα των εξετάσεων για να βρεθεί δότης είναι επιτέλους ενθαρρυντικά την στιγμή που ο Αστέρης προσεύχεται για την εξιλέωση. Με την Αργυρώ να βρίσκεται σε μία μάχη με τον χρόνο, ο Αστέρης βρίσκεται όλο και πιο κοντά στην αποκάλυψη του μυστικού της.

 

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό