Άγριες Μέλισσες: Σε κίνδυνο η ζωή του Βαρουξή

Άγριες Μέλισσες: Σε κίνδυνο η ζωή του Βαρουξή

Μπορεί οι Άγριες Μέλισσες να έχουν σταματήσει την προβολή τους λόγω Μεγάλης Εβδομάδας, ωστόσο τα επόμενα επεισόδια έρχονται πολύ δυναμικά.

Οι ανατροπές θα διαδέχονται η μία την άλλη και η τηλεθέαση για την αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1 θα συνεχίσει να παίρνει την ανιούσα.

Αρχικά θα δούμε την Ελένη να αποφασίζει να κρύψει τον Βαρουξή στο σπίτι της καθώς η Ασφάλεια είναι κοντά στα ίχνη του.

Τα πράγματα όμως δεν πάνε καλά και όταν προσπαθεί να το σκάσει θα πέσει στα χέρια τους και θα τον συλλάβουν.

Η είδηση αυτή θα φτάσει στα αυτιά του Πέτρου, ο οποίος δεν ξέρει τι να κάνει και θα πάρει τελικώς ένα πολύ μεγάλο ρίσκο προκειμένου να δει τον συναγωνιστή του ελεύθερο και πάλι.

Έτσι πάει να βρει τον Ντούνια και καταφέρνει να τον πείσει να αφήσει ελεύθερο τον Βαρουξή. Στο μεταξύ, το σχέδιο του Θεόδωρου να πάρει στα χέρια του τον φάκελο με την έκθεση του Ξανθού πετυχαίνει, αλλά η τύχη δεν θα τον ευνοήσει για πολύ.

Ο Λάμπρος κι ο Ζάχος επιστρέφουν στο Διαφάνι άπραγοι και με τον φόβο πως ο Ξανθός τους ανακάλυψε.

Ο Ξανθός συγκρούεται με τον Ντούνια και αναγκάζεται να συμμαχήσει με τον Ακύλα, ο οποίος ζητάει το έργο του αεροδρομίου να γίνει στο Διαφάνι με αντάλλαγμα τη δολοφονία του Ζάχου!

Ο Πέτρος, μετά από όσα έγιναν, είναι αποφασισμένος να εγκαταλείψει τις προσπάθειες και διώχνει τον Βαρουξή εκτός Ελλάδας, ενώ σκέφτεται να τον ακολουθήσει και ο ίδιος.

Όμως, ο Βαρουξής δεν έχει πει την τελευταία του λέξη. Πάει στα γραφεία των «Αβάντων» προσποιούμενος τον υδραυλικό και τοποθετεί μια βόμβα, εκεί όμως τον καταλαβαίνουν και δεν καταφέρνει να ξεφύγει.

Η βόμβα θα εκραγεί και πέφτει νεκρό με μερικά από τα μέλη των «Αβάντων», ενώ όσοι κατάφεραν να τρέξουν και να βγουν από τα γραφεία θα σωθούν.

Ο Μελέτης που ήταν στο σημείο, τραυματίζεται πολύ σοβαρά, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί κάνουν ό,τι μπορούν για να τον σώσουν, ενώ το νέο της έκρηξης φέρνει αναστάτωση.

Ο Ντούνιας πιστεύει πως μαζί με τον Βαρουξή στο κόλπο ήταν και οι Λάμπρος, Πέτρος και Προκόπης και διατάζει τη σύλληψή τους για τη βομβιστική επίθεση, όμως ο Ξανθός τον αναγκάζει να τους αφήσει ελεύθερους.

Στο νοσοκομείο οι σκηνές που διαδραματίζονται είναι τραγικές. Η Κορίνα με τη στήριξη της μητέρας και της θείας της περνά ώρες αγωνίας μέχρι να μάθει πώς είναι ο άντρας της. Παρά τις όποιες διαφορές τους και καβγάδες, δεν παύει βαθιά μέσα της να τον αγαπάει.

Εκεί είναι και ο Κωνσταντής με τον Δούκα, που επίσης προσεύχονται για ένα θαύμα. Θα τα καταφέρει άραγε ο Μελέτης να σωθεί;

Όλες τις εξελίξεις για τις Άγριες Μέλισσες, μπορείτε να τις παρακολουθήσετε και στο mediatime.gr.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό