Σασμός: Η αθώωσή του Αστέρη επαναφέρει την ηρεμία και τη χαρά στους Σταματάκηδες

Σασμός: Η αθώωσή του Αστέρη επαναφέρει την ηρεμία και τη χαρά στους Σταματάκηδες

Ο Σασμός συνεχίζει να κυριαρχεί στην τηλεθέαση της βραδινής ζώνης με τη σειρά του Alpha να έχει αναδειχθεί στη μεγαλύτερη επιτυχία της μυθοπλασίας τη φετινή σεζόν.

Και πώς να μην είναι όταν η μία ανατροπή διαδέχεται την άλλη την ώρα που το κλίμα είναι τόσο φορτισμένο από τις συγκλονιστικές εξελίξεις.

Αν θεωρείτε πως μετά τη δίκη του Αστέρη και την αθώωσή του τα επόμενα επεισόδια στο Σασμό θα είναι πιο ήρεμα κάνετε λάθος.

Μετά την ανατρεπτική κατάθεση της Σεμίνας, ο Αστέρης αθωώνεται. Η αθώωσή του επαναφέρει την ηρεμία και τη χαρά στους Σταματάκηδες. Καλλιόπη και Μαθιός χαίρονται με τον δεύτερο όμως να έχει άλλα πράγματα στο μυαλό του πλέον.

Ο Μαθιός θεωρεί πως πλέον είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του με τη Βασιλική. Ένα βήμα το οποίο λαχταρούσε χρόνια τώρα.

Την ώρα λοιπόν που η Βασιλική έχει καταφέρει να βρει και πάλι δουλειά, ο Μαθιός αρχίζει να την πιέζει να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Θεωρεί πως μετά την αθώωση του Αστέρη δεν υπάρχει κάτι να τους εμποδίζει πλέον.

Από την άλλη η Βασιλική φαίνεται διστακτική για το αν είναι η κατάλληλη στιγμή αλλά ενδίδει στις πιέσεις του αγαπημένου της. Του ζητάει όμως να γίνουν όλα ήσυχα.

Αυτός ωστόσο, πλημμυρισμένος από τον ενθουσιασμό του, πηγαίνει στο καφενείο και ανακοινώνει μπροστά σε όλους ότι παντρεύεται τη Βασιλική!

Το σοκ στους χωριανούς οι οποίοι μαθαίνουν έτσι για τη σχέση τους είναι μεγάλο. Τα σχόλια γυρνάνε παντού στο χωριό και φτάνουν στα αυτιά του Νικηφόρου. Ο Νικηφόρος δε χαίρεται καθόλου για το πως μαθεύτηκε η σχέση της μητέρας του με τον θείο του καθώς τους είχε ζητήσει να είναι διακριτικοί.

Την ίδια ώρα ο Αστέρης φεύγει για τα Γιάννενα σε μια προσπάθεια να κερδίσει την Αργυρώ πίσω με την Καλλιόπη να «τρελένεται» από αυτή την εξέλιξη.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Η αποφυλάκιση του Κώστα φέρνει εξελίξεις

Την ώρα που γίνονται όλα τα παραπάνω, ο Καραπάνος συνεχίζει να αναζητά τον γιο του την ώρα που το σχέδιο του Γεράσιμου με τον Αντώνη προχωράει κανονικά.

Η Ντίνα, η οποία παρακολουθεί τον Γεράσιμο αρχίζει να υποψιάζεται ότι κάνει παρανομίες. Η Στέλλα καλεί τον Γεράσιμο να συναντηθούν για να μιλήσουν για τον Καραπάνο όπως και γίνεται. Μία είδηση όμως τον κάνει έξαλλο.

Ο Αστέρης δέχεται την επίσκεψη του αστυνόμου και ο Μανώλης ένα απρόσμενο τηλεφώνημα. Η είδηση όμως που σοκάρει είναι η αποφυλάκιση του Κώστα!

Ο πρώην άντρας της Άσπας, ο οποίος την κακοποιούσε, αποφυλακίζεται. Μάλιστα εμφανίζεται μπροστά της κάνοντας τη κοπέλα να τρέμει. Ο εφιάλτης ξαναζωντανεύει για την Άσπα η οποία είχε βρει προσωρινά την ηρεμία στην αγκαλιά του Άγγελου.

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για τη σειρά Σασμός βρίσκονται στο mediatime.gr.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό