Άγριες Μέλισσες: Στο Διαφάνι επικρατεί ένας πραγματικός χαμός, με τα όσα αναφέρουν οι εφημερίδες

Άγριες Μέλισσες: Στο Διαφάνι επικρατεί ένας πραγματικός χαμός, με τα όσα αναφέρουν οι εφημερίδες

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες, με τον Δούκα και τη Μυρσίνη, να βρίσκονται στο… μάτι του κυκλώνα.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή ωστόσο, αφού στο Διαφάνι επικρατεί ένας πραγματικός χαμός, με τα όσα αναφέρουν οι εφημερίδες.

Έτσι η Ελένη και ο Λάμπρος δε θέλουν να πάρουν θέση κάτι που δείχνουν ξεκάθαρα με κάθε ευκαιρία και προς όλες τις κατευθύνσεις.

Από κει και πέρα, ο Νικηφόρος και ο Κωνσταντής, έχουν πάρει την απόφαση τους και δεν αλλάζει. Θέλουν να αποχωρήσουν από το έργο, παρά τα όσα τους λέει ο Φραγκούδης.

Την ίδια στιγμή, θα έρθουν αντιμέτωποι με τον Μοσχοβάκη, ενώ ο Ζάχος πέφτει στα χέρια του ταξίαρχου Τριανταφυλλίδη, που τον ανακρίνει.

Στη συνέχεια της σειράς του ΑΝΤ1 που έχει μπει πλέον στην τελική της ευθεία, βλέπουμε ότι ο Κωνσταντής και ο Νικηφόρος, δε δέχονται κανέναν εκβιασμό και αποχωρούν από το έργο του αεροδρομίου.

Τέλος η Μυρσίνη φτάνει σε μία πολύ μεγάλη αποκάλυψη, αφού αναφέρει στο Δούκα ότι την απόπειρα δολοφονίας του Κωνσταντή την οργάνωσε ο Μεγαρίτης.

Έτσι οι δυο τους βάζουν σε εφαρμογή το σχέδιο τους το οποίο μπορεί να μην έχει τα αποτελέσματα που θέλουν.

Για περισσότερες Άγριες Μέλισσες, μπορείτε πάντα να τσεκάρετε το mediatime.gr.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό