Σασμός: Η υγεία της Αργυρώς χειροτερεύει

Σασμός: Η υγεία της Αργυρώς χειροτερεύει

Ο Σασμός συνεχίζει να συναρπάζει τους τηλεθεατές με τη σειρά του Alpha να βρίσκεται μόνιμα στην κορυφή στην τηλεθέαση.

Με τη σειρά να οδεύει προς το τέλος του πρώτου κύκλου προβολής της, η αγωνία κορυφώνεται καθώς έρχονται τεράστιες ανατροπές όπως αυτή με τη Μαρίνα και τον Αντώνη.

Στα προσεχή επεισόδια ωστόσο βλέπουμε τον Αστέρη να πλησιάζει τον Σταύρο φιλικά αποκρύπτοντας το ποιος είναι στα αλήθεια. Σύντομα όμως θα φτάσει η στιγμή που κινδυνεύει να αποκαλυφτεί η πραγματική του ταυτότητα.

Η Καλλιόπη στο μεταξύ προσπαθεί να αλλάξει γνώμη στον Αστέρη για το κτήμα το οποίο έχει συμφωνήσει να πουλήσει στον Άγγελο. Μία συνάντησή της με τον Άγγελο την πείθει πως δεν είναι η σωστή κίνηση.

Ο Μανώλης με την Κλαίρη μετά τον χωρισμό τους θα έρθουν ξανά κοντά έπειτα από ένα ατύχημα του Μανώλη στο οποίο η Κλαίρη τον βοηθάει.

Στο μεταξύ όλα είναι έτοιμα για τον αρραβώνα του Αντώνη με την Μαρίνα. Στο σπίτι των Βρουλάκηδων όλα είναι έτοιμα και οι καλεσμένοι φτάνουν ένας ένας για το χαρμόσυνο γεγονός. Οι χαρές και το εορταστικό κλίμα όμως θα κοπάσουν όταν αποκαλυφθεί κάτι πολύ δυσάρεστο…

Σασμός επόμενα επεισόδια: Η υγεία της Αργυρώς επιδεινώνεται γρήγορα

Η Αργυρώ μαθαίνει για την κατάσταση της υγείας της και το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τα νεφρά της.

Την ώρα που η Μαρίνα με τον Αντώνη ζουν επιτέλους την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής τους η Αργυρώ αποκαλύπτει το πρόβλημά της στον Σταύρο και τη Βασιλική.

Η κατάστασή της επιδεινώνεται γρήγορα με αποτέλεσμα πολύ σύντομα να χρειάζεται να ξεκινήσει αιμοκαθάρσεις για να κρατηθεί στη ζωή.

Παράλληλα, ο Κώστας προσπαθεί με κάθε τρόπο να προσεγγίσει την Άσπα ξανά την ώρα που ο Αστέρης έρχεται σε νέα σύγκρουση με τον Άγγελο σε μια προσπάθεια να καταλάβει τι ακριβώς είναι αυτό που αποσκοπεί με τις πράξεις του.

sportime.gr

Σασμός επόμενα επεισόδια: Αστέρης και Μαθιός μένουν απένταροι – Τι έχει συμβεί

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό