Ανδρέας Λοβέρδος : «Το ΠΑΣΟΚ είναι στο κέντρο του πολιτικού συστήματος»

Ανδρέας Λοβέρδος : «Το ΠΑΣΟΚ είναι στο κέντρο του πολιτικού συστήματος»

«Καλώ όλες τις Ελληνίδες όλους τους Έλληνες να προσέλθουν στη δημοκρατική μας κάλπη, να κάνουμε μια γιορτή δημοκρατίας», είπε ο υποψήφιος για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής – Δείτε βίντεο

Περιοδεία στη Θράκη πραγματοποίησε ο Ανδρέας Κοβέρδος,  όπου επισκέφθηκε την Αλεξανδρούπολη, την Ξάνθη και την Κομοτηνή.

Απευθυνόμενος σε πολιτικούς του φίλους στην Κομοτηνή επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι «είναι η τελευταία μας ευκαιρία, δεν θα υπάρχει άλλη. Εάν στις διπλές εκλογές του Κυριάκου Μητσοτάκη ο ΣΥΡΙΖΑ καθιερωθεί ως δεύτερο κόμμα με ποσοστά μεγάλα όπως αυτά που πήρε, εμείς τελειώσαμε. Το καλοκαίρι στην Ελλάδα με την απαράδεκτη συμπεριφορά διαχείρισης των πυρκαγιών από την κυβέρνηση Μητσοτάκη παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το παράδοξο να πέφτει ο Μητσοτάκης και να πέφτει και η αντιπολίτευση που σήμαινε απογοήτευση του κόσμου.

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο κ.Λοβέρδος μίλησε για τον υπερδιπλασιασμό των δυνάμεων της παράταξης. «Φεύγει κόσμος από τον ΣΥΡΙΖΑ και πάει κατευθείαν στη Νέα Δημοκρατία. Δεν κάνει στάση σε μας. Αυτό είναι πρωτοφανές. Γιατί γίνεται αυτό; Γιατί δεν υπάρχει μια προοδευτική αντιπολίτευση πρωταγωνίστρια να συγκρατήσει τις δυνάμεις στο κέντρο και την κεντροαριστερά, δηλαδή στην παράταξη που έχει αλλάξει την Ελλάδα. Βάζω το Εμείς πάνω από το Εγώ και σας λέω ότι θα τα καταφέρουμε».

Επίσης ο κ Λοβέρδος δήλωσε ότι απευθύνεται στο εθνικό ακροατήριο «Καλώ όλες τις Ελληνίδες όλους τους Έλληνες να προσέλθουν στη δημοκρατική μας κάλπη. Να κάνουμε μια γιορτή δημοκρατίας. Να επιδιώξουμε πολύ μεγάλα εκλογικά ποσοστά στις βουλευτικές εκλογές του 2023 και να παραμερίσουμε τους κομματικούς μηχανισμούς που δυναστεύουν το κόμμα μας. Τα κόμματα χρειάζονται οργάνωση και όχι μηχανισμούς. Εμείς έχουμε μηχανισμούς και δεν έχουμε οργάνωση. Χρειαζόμαστε λοιπόν μια μαζική μεγάλη συμμετοχή για αυτό απευθύνομαι σε όλες και σε όλους ανεξαιρέτως για να πάμε μπροστά».

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό