Απίστευτα εύκολη συνταγή για σπιτικό παγωτό με 2 μόνο υλικά, πιο γευστικό από το έτοιμο!

Απίστευτα εύκολη συνταγή για σπιτικό παγωτό με 2 μόνο υλικά, πιο γευστικό από το έτοιμο!

Αυτό το παγωτό που μπορείτε να φτιάξετε στο σπίτι είναι τόσο γευστικό, που μάλλον δεν θα θελήσετε να αγοράσετε ξανά έτοιμο από το κατάστημα. Τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού, ειδικά όταν ο υδράργυρος ξεπερνά τους 30 βαθμούς, ένα μπολ παγωτό αποτελεί την πιο δροσιστική απόλαυση για μικρούς και μεγάλους.

Αν και το παγωτό του εμπορίου είναι μια γρήγορη και εύκολη λύση, αυτή η απλή συνταγή θα σας αλλάξει γνώμη. Όσοι την έχουν δοκιμάσει, συμφωνούν πως η γεύση του σπιτικού παγωτού είναι ανώτερη από πολλές έτοιμες επιλογές. Το πιο ωραίο; Η παρασκευή του είναι πανεύκολη και μπορείτε να το προσαρμόσετε προσθέτοντας τα υλικά που προτιμάτε.

Συνταγή για το Σπιτικό Παγωτό:

  • 1 κουτί κρέμα γάλακτος πλήρη (για σαντιγί)
  • 1 κουτί (περίπου 400 g) ζαχαρούχο γάλα

Εκτέλεση:

  1. Σε ένα παγωμένο γυάλινο ή μεταλλικό μπολ, χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με ηλεκτρικό μίξερ μέχρι να αρχίσει να σφίγγει και να σχηματίζει απαλές κορυφές.
  2. Προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι το μείγμα να γίνει παχύρρευστο και ομοιογενές
  3. Ρίχνουμε το μείγμα σε ένα ρηχό δοχείο, το καλύπτουμε με μεμβράνη και το βάζουμε στην κατάψυξη για περίπου 6 ώρες ή μέχρι να παγώσει τελείως

Πηγή:iefimerida.gr/ Επιμέλεια: Μαυρομάτη Μαριλένα

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό