Αυτή η νύχτα μένει: Η γυναίκα φωτιά που ερωτεύεται ο Χρήστος

Αυτή η νύχτα μένει: Η γυναίκα φωτιά που ερωτεύεται ο Χρήστος

H νέα σειρά του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει» έχει καταφέρει ήδη να δημιουργήσει το δικό της φανατικό κοινό όπως φαίνεται και από τα ποσοστά που σημειώνει στην τηλεθέαση.

Τα επόμενα επεισόδια φέρνουν εξελίξεις για όλους τους πρωταγωνιστές. Μπορεί η Εύη και η Φωτεινή να προκαλούν χαμό με τον καβγά τους όμως αυτός που θα έχει τις μεγαλύτερες αλλαγές στη ζωή του θα είναι ο Χρήστος και αυτό θα συμβεί μέσω της γνωριμίας του με μία γυναίκα.

Η ζωή του Χρήστου ήρθε άνω κάτω όταν έμαθε για την κρυφή σχέση της γυναίκας του με τον Στρατή. Εικοσιπέντε χρόνια κοινής πορείας με τη γυναίκα του του φαίνονται πλέον ένα ψέμα και η αποκάλυψη τον έχει συνταράξει βαθιά ρίχνοντάς του τη ψυχολογία.

Η υπόσχεση που δίνει στη μητέρα του, Βρεττώ, αλλά και στις αγαπημένες του κόρες, Εύη και Φωτεινή, παίζουν μεγάλο ρόλο στην αποφασιστικότητά του να αλλάξει καθώς τους έχει δώσει το λόγο του ότι θα βρει τον παλιό του εαυτό.

Ακόμη μεγαλύτερο ρόλο όμως φαίνεται πως παίζει η γνωριμία του με μία νέα γυναίκα, τη Βάσω η οποία τον ενθουσιάζει. Η Βάσω μετακόμισε από το Αμβούργο στο Αγρίνιο προκειμένου να ξεκινήσει μία νέα ζωή και ανοίξει το δικό της ξενοδοχείο.

Όμως η γραφειοκρατία την καθυστερεί και κάπως έτσι ο Χρήστος έρχεται κοντά μαζί της προσπαθώντας να τη βοηθήσει να ξεπεράσει τα εμπόδια. Οι δυο τους με το πέρασμα του χρόνου αποκτάνε μια ιδιαίτερη και τρυφερή σχέση με τον στενό περίγυρο του δήμαρχου να παραξενεύεται συνεχώς από τη νέα του συμπεριφορά.

Όλες οι εξελίξεις από τις αγαπημένες σας σειρές βρίσκονται στο Mediatime.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό