Ο παράδεισος των κυριών: Ο Άγης πιάνει στα πράσα Χριστόφορο και Βικτώρια – Ο Πάρης προσπαθεί να σκοτώσει την Όλγα

Ο παράδεισος των κυριών: Ο Άγης πιάνει στα πράσα Χριστόφορο και Βικτώρια – Ο Πάρης προσπαθεί να σκοτώσει την Όλγα

Η νέα σειράς του Alpha «Ο Παράδεισος των κυριών» συνεχίζει να κάνει χαμό στην τηλεθέαση με τις εξελίξεις που έρχονται στα επόμενα επεισόδια να συγκλονίζουν.

Όπως παρακολουθούμε όλο αυτό το διάστημα, ο Χριστόφορος έχει κρυφή σχέση με τη Βικτώρια, την αδελφή της αδικοχαμένης γυναίκας του. Ο Χριστόφορος βέβαια σε καμία περίπτωση δε θα ήθελε να μάθει κανείς για αυτή τη σχέση και ιδιαίτερα τα παιδιά του. Μάλιστα πολλές φορές που η Βικτώρια παρασέρνεται και δε προσέχει ο Μπουραντάς τη βάζει στη θέση της.

Όμως σύντομα θα δούμε αυτό το «κρυφτό» να τελειώνει καθώς η σχέση τους αποκαλύπτεται και φέρνει τα άνω κάτω στο σπίτι τους και την οικογένειά τους.

Η Αμαλία όμως δε μπορεί και δε θέλει να πιστέψει πως κάτι τέτοιο είναι αλήθεια. Οι δυο τους πηγαίνουν σε έξαλλη κατάσταση να ζητήσουν εξηγήσεις από τον πατέρα τους και τη θεία τους. Η Αμαλία μάλιστα απαιτεί να μάθει για πόσο καιρό είναι μαζί πίσω από την πλάτη τους.

Η Βικτώρια προσπαθεί με ψυχραιμία να χειριστεί την κατάσταση όμως όλα έχουν αλλάξει στην οικογένειά τους πλέον. Τα παιδιά του Χριστόφορου του εναντιώνονται καθώς βρίσκουν ανήθικο αυτό που κάνει ενώ πλέον έχει σπάσει και η εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό του.

Εν τω μεταξύ, ο Πάρης πηγαίνει με την Όλγα στο κατάστημα «Ο Παράδεισος των κυριών» και εκεί θα έχουμε ακόμη ένα περιστατικό. Ο νεαρός χάνει τον έλεγχο και σπρώχνει τη μητέρα του η οποία πέφτει από τις σκάλες. Οι υπάλληλοι του μαγαζιού σοκάρονται και τρέχουν να βοηθήσουν τη γυναίκα.

Για όλες τις εξελίξεις από τις αγαπημένες σας σειρές μπορείτε να επισκεφτείτε το Mediatime.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό