Αυτή η νύχτα μένει: Στρατής και Ζέτα γίνονται ζευγάρι – Καταρρέει η Νίκη

Αυτή η νύχτα μένει: Στρατής και Ζέτα γίνονται ζευγάρι – Καταρρέει η Νίκη

Η νέα τηλεοπτική σειρά του Alpha, «Αυτή η νύχτα μένει», μπήκε δυναμικά στη μάχη για την τηλεθέαση και το μέλλον της αναμένεται ακόμη πιο συναρπαστικό.

Μέσα από το Sportime είχατε διαβάσει για την υπόθεση και τους χαρακτήρες της σειράς που θα γράψει ιστορία, με το νέο πολύ δυνατό project να δικαιώνει απόλυτα τις προσδοκίες έως τώρα.

Σε ό,τι αφορά το τι θα δούμε στη συνέχεια, η Νίκη κάνει ερωτική εξομολόγηση στον Στρατή, με τις εξελίξεις ωστόσο να μην την ευνοούν ιδιαίτερα.

Η πληθωρική Νίκη λοιπόν με τη γενναιόδωρη καρδιά, μετά την παρέμβαση του Στρατή στη χωροφυλακή και την απελευθέρωσή της -είχε συλληφθεί γιατί δεν είχε χαρτιά- αποφασίζει να του φανερώσει τα συναισθήματα που τρέφει για εκείνον, ελπίζοντας πως θα βρει ανταπόκριση.

Ο Στρατής, όμως, μετά τις νέες πληροφορίες που βρήκε για τη Ζέτα, φαίνεται να έχει στραμμένο αλλού το ενδιαφέρον του. Η μικρή έχει εξάψει την περιέργειά του και παράλληλα τον ελκύει έντονα ερωτικά.

Το σούρουπο, η Ζέτα και ο Στρατής συναντιούνται κι αφήνονται στο παράφορο πάθος τους. Με το που εμφανίζονται μαζί στο μαγαζί, δημιουργείται σούσουρο. Η Διαμάντω και η Νίτσα μένουν κατάπληκτες από το ζευγάρι, ενώ η Νίκη νιώθει την καρδιά της να ραγίζει, καθώς ο Στρατής έχει μάτια μόνο για τη Ζέτα.

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για τα επόμενα επεισόδια της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει» αλλά και των υπόλοιπων σειρών βρίσκονται στο mediatime.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό