Η γη της ελιάς: Χωρίζουν Μυρτάλη και Χρήστος – Έξαλλος ο Στάθης με την Μαργαρίτα

Η γη της ελιάς: Χωρίζουν Μυρτάλη και Χρήστος – Έξαλλος ο Στάθης με την Μαργαρίτα

Η γη της ελιάς συνεχίζει να φέρνει νέες μεγάλες ανατροπές στα επόμενα επεισόδια καθώς η σειρά του Mega σαρώνει στην τηλεθέαση της βραδινής ζώνης.

Από την αρχή της νέας σεζόν έχει φανεί πως η Μυρτάλη θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις της συνέχειας. Οι αλλαγές στη συμπεριφορά της φέρνουν τα άνω κάτω στην ιστορία αλλά και ανάμεσα στους Βρεττάκους. Η ίδια η κοπέλα πάλι απομακρύνεται από όλους σιγά σιγά με τον προσεχή καβγά της με την Μαρίνα να συγκλονίζει.

Την ίδια ώρα συνεχίζει να παίζει σε διπλό ταμπλό βγαίνοντας ταυτόχρονα και με τον Αλέξη και με τον Χρήστο. Με τον δεύτερο όμως τα πράγματα αρχίζουν να χαλάνε και ο χωρισμός τους μοιάζει ολοένα και πιο κοντά. Οι εντάσεις μεταξύ του Χρήστου και της Μυρτάλης γίνονται όλο και πιο συχνά με το ζευγάρι να περνάει μεγάλη κρίση.

Ο Χρήστος στο μεταξύ απογοητεύεται όλο και περισσότερο από τη συμπεριφορά της κοπέλας του η οποία εμπλέκεται στον έναν καβγά μετά τον άλλο. Ο χωρισμός τους μοιάζει μονόδρομος.

Παράλληλα με όλα αυτά, η Μαργαρίτα ενημερώνει τον Δημοσθένη για τις εργασίες στον ελαιώνα της Αρετής και εκείνος δέχεται να τις χρηματοδοτήσει. Όταν λέει στον Στάθη όμως ότι θα κρατήσει τα χρήματα από τις εισπράξεις εκείνος γίνεται έξαλλος μαζί της.

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για τη συνέχεια στη Γη της ελιάς και σε όλες τις αγαπημένες σας σειρές βρίσκονται στο mediatime.gr.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό