Χαρδαβέλλας: Ξεκατινιαστήκαμε με τη Νικολούλη – Τι πιστεύει για την υπόθεση στην Πάτρα

Χαρδαβέλλας: Ξεκατινιαστήκαμε με τη Νικολούλη – Τι πιστεύει για την υπόθεση στην Πάτρα

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας μίλησε στην τηλεόραση της ΕΡΤ, και αναφέρθηκε στη σχέση του με την Αγγελική Νικολούλη, με την οποία συνεργαζόταν στην εκπομπή «Ρεπορτάζ στην Ομίχλη». Ο ίδιος αναφέρθηκε στην παρεξήγηση που είχαν μεταξύ τους αλλά και στην τωρινή τους σχέση. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο «θρίλερ» της Πάτρας.

«Η Αγγελική Νικολούλη ήταν πολύ καλή αστυνομική συντάκτρια στο ΕΘΝΟΣ και κάποια στιγμή ήρθε και με βρήκε στα ΝΕΑ και μου λέει: “Θέλω να κάνω κάτι ακόμη, στην τηλεόραση“. Την πήρα στο Ρεπορτάζ στην Ομίχλη και κάναμε πολύ καλή συνεργασία, την είχα σαν ρεπόρτερ δική μου. Εκείνη έτρεχε. Κάποια στιγμή συγκρουστήκαμε για ένα θέμα αν έπρεπε να γίνει κλπ. Έφυγε, δεν την απέλυσα, και πήγε αμέσως στον ΣΚΑΪ τότε και σε ένα μήνα έκανε την εκπομπή», είπε αρχικά ο Κώστας Χαρδαβέλλας.

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας ανέφερε ότι σήμερα με την Αγγελική Νικολούλη είναι φίλοι. Συγκεκριμένα είπε: «Η Αγγελική Νικολούλη σήμερα, μετά από τόσα χρόνια, κάνει πολύ καλύτερα την εκπομπή από ό,τι την έκανα εγώ. Η μαθήτρια ξεπέρασε σίγουρα τον δάσκαλό της. Κάνει πράγματα στην εκπομπή που εγώ δεν είχα σκεφτεί να τα κάνω. Για παράδειγμα έχει ομάδα ανθρώπων κάθε βράδυ στην εκπομπή που είναι σε ετοιμότητα να τρέξουν και να ψάξουν, άνθρωποι που είναι εθελοντές. Εγώ δεν είχα σκεφτεί ποτέ ότι μπορείς να κάνεις ένα εθελοντικό σώμα».

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας εξομολογήθηκε ότι είχε διαπληκτιστεί με την Αγγελική Νικολούλη λέγοντας: «Είμαστε τώρα φίλοι, την αγαπάω. Με βοήθησε πάρα πολύ ο καρκίνος που πέρασα. Με άλλαξε σαν άνθρωπο. Ανέβηκα πιο πάνω από αυτό που ήμουν. Έχω ζήσει δέκα ζωές. Κάποια στιγμή βρεθήκαμε, τυχαία σε κάποια εκδήλωση και είπαμε εντάξει, φτάνει, δεν έχει νόημα. Ξεκατινιαστήκαμε και ήταν πολύ άσχημο».

 

Κώστας Χαρδαβέλλας: Για την υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην πολύκροτη υπόθεση με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα. «Την παρακολουθώ αλλά από αυτό που καταλαβαίνω, είναι πως χρειάζεται μεγάλη προσοχή στη μεταχείριση της οικογένειας. Υπάρχει ήδη ένα είδος κανιβαλισμού στους ανθρώπους αυτούς. Δεν ξέρω τι θα βγει», κατέληξε ο δημοσιογράφος.

www.newsbomb.gr

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό