«Δεν έχω πάει ποτέ την 12χρονη σε οίκο ανοχής» λέει ο Ηλίας Μίχος μέσα από τη φυλακή

«Δεν έχω πάει ποτέ την 12χρονη σε οίκο ανοχής» λέει ο Ηλίας Μίχος μέσα από τη φυλακή

Τις πρώτες του δηλώσεις μέσα από τη φυλακή έκανε ο 53χρονος Ηλίας Μίχος που κατηγορείται για τον βιασμό και τη μαστροπεία της 12χρονης στον Κολωνό.

Ο Ηλίας Μίχος αρνήθηκε κατηγορηματικά οποιαδήποτε εμπλοκή του με τον οίκο ανοχής στον οποίο φέρεται να εξέδιδε την ανήλικη. «Δεν έχω πάει ποτέ την 12χρονη σε οίκο ανοχής. Δεν έχω καμία επαφή με την οικογένειά μου, δε με έχουν επισκεφθεί, δε θέλουν καν να μου μιλάνε».

Η 12χρονη έχει καταθέσει πως ο Ηλίας Μίχος την βίαζε και στη συνέχεια την εξέδιδε στον οίκο ανοχής τον οποίο αποκαλύπτει το Live News. Ο Ηλίας Μίχος την βίαζε και στη συνέχεια την προωθούσε σε άλλους παιδεραστές, στους οποίους είχε κλείσει ραντεβού για να βιάσουν κι εκείνοι με τη σειρά τους, ο ένας μετά τον άλλο, το 12χρονο παιδί.

Η φρίκη των όσων το ίδιο το κορίτσι περιέγραψε στους παιδοψυχολόγους, είναι ασύλληπτη. «Στον οίκο ανοχής με πήγαινε ο Ηλίας. Μας άνοιγε ένας κύριος. Μπαίναμε μέσα και καταλήγαμε μαζί με τον Ηλία σε ένα δωμάτιο. Μόλις τελειώναμε, έβγαινε ο Ηλίας από το δωμάτιο, εγώ περίμενα εκεί και ερχόταν κάποιος άλλος, τον οποίο δεν ήξερα, ούτε είχα ξανασυναντήσει.

»Στον οίκο ανοχής πήγαμε με τον Ηλία πέντε φορές. Και κάθε φορά είχα επαφή με πέντε άνδρες. Όσοι μπήκαν σε αυτό το δωμάτιο, δεν φάνηκε να τους κάνει εντύπωση η ηλικία μου. Φάνηκε σαν να περίμεναν να δουν ένα μικρό κορίτσι».

Πρόσωπο – «κλειδί» στο να αναγνωριστούν οι άνδρες που πήγαιναν στον οίκο ανοχής και βίαζαν το παιδί, θεωρείται ένας 40χρονος άνδρας, με το αρχικό «Β.» ο οποίος τα τελευταία 6 χρόνια διαχειριζόταν το στούντιο.

Ένας άνδρας με ποινικό παρελθόν για υποθέσεις μαστροπείας, ο οποίος φέρεται να είναι ο σύνδεσμος του Ηλία Μίχου και να γνώριζε τι ακριβώς συνέβαινε. Ο ίδιος άνδρας, ο οποίος, όπως φέρεται να είπε το κορίτσι, άκουσε να λέει στον «Μίχο» πως «θα μπλέξουμε», όταν την είδε και κατάλαβε πόσο μικρή είναι.

Περισσότερα από 35 άτομα που φέρονται ότι περνούσαν το κατώφλι του συγκεκριμένου οίκου ανοχής βρίσκονται στο στόχαστρο των αρχών. Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία ταυτοποίησής τους, προκειμένου να εντοπιστούν εκείνοι που βίαζαν το παιδί.

dete.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό