Δεν θα γίνει ο πλειστηριασμός του κτιρίου διοίκησης του Πάρκου Καβάλας (ΒΙΟ.ΠΑ.Κ) με απόφαση του Πρωτοδικείου

Δεν θα γίνει ο πλειστηριασμός του κτιρίου διοίκησης του Πάρκου Καβάλας (ΒΙΟ.ΠΑ.Κ) με απόφαση του Πρωτοδικείου

Συνεδρίασε στο Επιμελητήριο Καβάλας το διοικητικό συμβούλιο του Βιοτεχνικού Πάρκου Καβάλας (ΒΙΟ.ΠΑ.Κ.), με θέμα την θετική απόφαση του μονομελούς Πρωτοδικείου Καβάλας, για την ανακοπή του πλειστηριασμού του κτιρίου διοίκησης του Πάρκου, που επεδίωκε η εταιρεία διαχείρισης χρεών της Εθνικής Τράπεζας. «Μία απόφαση, που δικαιώνει τον πρόεδρο και την διοίκηση του ΒΙΟ.ΠΑ.Κ., αποδεχόμενη τις προσπάθειες που καταβάλλονται, για την εξυγίανση και την αναδιάρθρωση του ΒΙΟ.ΠΑ.Κ., καθώς και αναγνώρισης του κοινωφελούς σκοπού που επιτελεί για τις επιχειρήσεις της περιοχής.

 

Οι προσπάθειες του διοικητικού συμβουλίου συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, για την πλήρη λειτουργία και ανάπτυξη του Πάρκου και για την υλοποίηση του σκοπού του, προκειμένου ο χώρος να καταστεί ένας πυρήνας ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας.

 

Η διοίκηση ευχαριστεί για την άψογη συνεργασία, τον νομικό σύμβουλο Βασίλη Κογκαλίδη, καθώς και το λογιστικό-φορολογικό γραφείο Χριστοδούλου-Παπαδόπουλου, που βοήθησε για την θετική έκβαση της υπόθεσης. Παρόντες στο διοικητικό συμβούλιο ήταν, ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Κώστας Αντωνιάδης, ο πρόεδρος του ΒΙΟ.ΠΑ.Κ., Παύλος Τσουμάκης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας (και αντιπρόεδρος του ΒΙΟ.ΠΑ.Κ.), Μάρκος Δέμπας, ο δήμαρχος Καβάλας, Θεόδωρος Μουριάδης, ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας, Αβραάμ Δημητριάδης και το μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΒΙΟ.ΠΑ.Κ., Κυριάκος Μπάης».

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό