Δήμος Κομοτηνής: Αλλαγές στις αντιδημαρχίες

Δήμος Κομοτηνής: Αλλαγές στις αντιδημαρχίες

Ανακάτεψε την τράπουλα ο δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης κάνοντας αλλαγές σε μερικές αντιδημαρχίες του, δύο από τις οποίες αφορούσαν και γνωστά πρόσωπα στα αθλητικά δρώμενα της πόλης.

Ο μπασκετμπολίστας του ΓΑΣ Κομοτηνή και προπονητής του Ηρόδικου Κίμωνας Λεχούδης αναλαμβάνει την αντιδημαρχία Καθημερινότητας, θέση την οποία κατείχε μέχρι πρότινος ο Στράτος Τσακιρίδης, χωρίς όπως φαίνεται να καταφέρνει ο τελευταίος να ανταποκριθεί σε πολλά ζητήματα καθημερινότητας που απασχολούν τους δημότες.

Η άμισθη αντιδημαρχία Τουρισμού στην οποία βρισκόταν ο Κίμωνας Λεχούδης περνάει στον πρόεδρο της τοπικής ομάδας της ΕΠΣ Θράκης Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου Πέτρο Ζωγράφου (δεξια στην φωτο), που ήταν σε παράταξη της αντιπολίτευσης αλλά πέρσι έδωσε τα χέρια με τον δήμαρχο και πλέον μπαίνει σε θέση διοίκησης.

Ο Κιοσέ Εριτζάν αναλαμβάνει την αντιδημαρχία Οικισμών στη θέση του Αχμέτ Εμρέ. Ο αυτοδιοικητικός με καταγωγή από τον Κάλχα έχει προηγούμενη εμπειρία στο πόστο. Ακόμα, η άμισθη αντιδημαρχία Παιδείας στην οποία βρισκόταν ο Χρήστος Νάκος περνάει στον Γιάννη Κυριαζή.

Στις υπόλοιπες αντιδημαρχίες διατηρούνται τα πρόσωπα στις θέσεις τους.

Ο Δημήτρης Πολιτειάδης, κατά κοινή ομολογία πιο επιτυχημένος αντιδήμαρχος των διοικήσεων Πετρίδη-Γκαράνη, παραμένει στη διαχείριση των Οικονομικών του Δήμου.

Ο Δημήτρης Καρασταύρου παραμένει στην αντιδημαρχία Έργων κι έχει μπροστά του το μεγάλο στοίχημα εάν όλες οι μελέτες του Δήμου… θα γίνουν τελικά έργα.

Ο Ισμαήλ Λεβέντ παραμένει στο απαιτητικό πόστο Καθαριότητας, στο οποίο έχει δεχθεί πρόσφατα έντονη κριτική για την καθαριότητα και τη διαχείριση των αδέσποτων.

Αμετακίνητος και ο Γιάννης Μουρτίδης στην αντιδημαρχία Κοινωνικών Υποθέσεων, με τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δ. Κομοτηνής να λειτουργούν απρόσκοπτα.

Η θητεία τους είναι μέχρι 31/12/2023, δηλαδή μέχρι και το πέρας της θητείας της παρούσας Δημοτικής Αρχής.

Συνοπτικά η σύνθεση των νέων συνεργατών του δημάρχου Γιάννη Γκαράνη στον Δήμο Κομοτηνής:
-Κίμωνας Λεχούδης: αντιδήμαρχος Διοίκησης, Συντονισμού και Καθημερινότητας
-Δημήτρης Πολιτειάδης: αντιδήμαρχος Οικονομικών θεμάτων, Οικονομικού προγραμματισμού, Ανάπτυξης, Απασχόλησης και Τοπικής οικονομικής ανάπτυξης
-Δημήτρης Καρασταύρου: αντιδήμαρχος Έργων, Προγραμματισμού, Πολεοδομίας και Χωροταξικού σχεδιασμού
-Ισμαήλ Λεβέντ: αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Πρασίνου
-Γιάννης Μουρτίδης: αντιδήμαρχος Κοινωνικών Θεμάτων & Αλληλεγγύης
-Κιοσέ Εριτζάν: αντιδήμαρχος Πρωτογενούς Τομέα & Οικισμών
-Γιάννης Κυριαζής: αντιδημαρχία Παιδείας και Διαφάνειας (άμισθη θέση)
-Πέτρος Ζωγράφου: αντιδημαρχία Τουρισμού (άμισθη θέση).

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό