Διοργανώνεται στην N.Ηρακλείτσα Καβάλας το “2ο  Κύπελλο Αναρρίχησης Βράχου-Β’ αγώνας & Open”

Διοργανώνεται στην N.Ηρακλείτσα Καβάλας το “2ο Κύπελλο Αναρρίχησης Βράχου-Β’ αγώνας & Open”

Ο ΕΟΣ Κομοτηνής ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους πως διοργανώνεται το 2ο Κύπελλο Αναρρίχησης Βράχου – B΄ αγώνας & Open στις 23 Ιουνίου 2024- Αναρριχητικό πεδίο Ρέμβη, Νέα Ηρακλείτσα, Καβάλα
Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
Ο Ε.Ο.Σ. Καβάλας 1933, η Ελληνική Ομοσπονδία Ορειβασίας Αναρρίχησης και ο Δήμος Παγγαίου προκηρύσσουν στα πλαίσια του προγράμματος των αγώνων Αναρρίχησης Βράχου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας – Αναρρίχησης:
Το 2ο Κύπελλο Αναρρίχησης Βράχου – Β΄ Αγώνας που θα διεξαχθεί στο αναρριχητικό πεδίο Ρέμβης στην Καβάλα.Η θέση του αναρριχητικού πεδίου «ΡΕΜΒΗ» φαίνεται στον παρακάτω σύνδεσμο:
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Δικαίωμα συμμετοχής στον Β’ αγώνα του 2ου Κυπέλλου Αναρρίχησης Βράχου έχουν οι αθλητές/τριες οι οποίοι/ες έχουν δελτίο αθλητή Αναρρίχησης Βράχου της Ε.Ο.Ο.Α, αθλητικών σωματείων με ειδική αθλητική αναγνώριση και εγγεγραμμένων στο μητρώο της ΓΓΑ για το συγκεκριμένο άθλημα.
Το κόστος συμμετοχής στον αγώνα ορίζεται στα 10 ευρώ για κάθε αθλητή και θα πληρωθεί ηλεκτρονικά στον παρακάτω λογαριασμό της Ε.Ο.Ο.Α. (Εθνική Τράπεζα) GR 5401101390000013929611211 με αιτιολογία: σωματείο, ονοματεπώνυμο αθλητή και συμμετοχή στον Β΄ αγώνα 2ου Κυπέλλου Αναρρίχησης Βράχου.
Οι δηλώσεις συμμετοχής για τον Β’ αγώνα του 2ου Κυπέλλου θα πρέπει να γίνουν ηλεκτρονικά μέχρι την 20/6/2024 στον ακόλουθο σύνδεσμο
Τα σωματεία ακολουθώντας τον παραπάνω σύνδεσμο θα πρέπει να εισάγουν τα στοιχεία σύνδεσής τους στην πλατφόρμα. Μετά την επιτυχή σύνδεσή σας μεταφέρεστε αυτόματα στην δήλωση συμμετοχών του 2ο Κύπελλο Αναρρίχησης Βράχου . Επιλέγετε πάνω αριστερά Μεταβολή και συμπληρώνετε την φόρμα με τα ονόματα των αθλητών σας και την κατηγορία που θα αγωνιστούν.
Σας επισημαίνουμε ότι προκειμένου να σας επιτραπεί να εισάγετε τις συμμετοχές των αθλητών πρέπει να έχουν προηγηθεί οι παρακάτω ενέργειες: Α. επικαιροποίηση σωματείου, Β. επικαιροποίηση και Γ. ανανέωση αθλητών.
Οι δηλώσεις συμμετοχής για το OPEN θα γίνονται στον παρακάτω σύνδεσμο👇
Ζωντανή Ροή αγώνα: Παρακαλούνται όσοι από τους αθλητές επιθυμούν να παρακολουθούν ζωντανά τη ροή του αγώνα όπως συμπληρώσουν στο αντίστοιχο πεδίο επικαιροποίησης της πλατφόρμας των αθλητών το email τους.
Όλες οι πληροφορίες στην ιστοσελίδα μας www.eooa.gr
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό