Δωρεάν μαζικές δειγματοληψίες για Covid-19 στην ΠΕ Ροδόπης

Δωρεάν μαζικές δειγματοληψίες για Covid-19 στην ΠΕ Ροδόπης

Συνεχίζονται οι δωρεάν μαζικές δειγματοληψίες (rapidtest) για την ταχεία ανίχνευση της COVID- 19, σε συνεργασία με την Κινητή Ομάδα Υγείας (ΚΟΜΥ) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ),με στόχο την πρόληψη και προστασία της υγείας του γενικού πληθυσμού. Σε σταθερή λειτουργία βρίσκεται ο σταθμός δειγματοληπτικών ελέγχων για τον κορονοϊό,στο Διοικητήριο, έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης.

Το πρόγραμμα δράσης της Κινητής Ομάδας Υγείας του ΕΟΔΥ, κατά το χρονικό διάστημα από Δευτέρα 4 Απριλίου έως Σάββατο 9 Απριλίου 2022, διαμορφώνεται ως εξής:

Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης  (σταθμόςδειγματοληψιών, Δημοκρατίας 1, Κομοτηνή)

Δευτέρα 4/4 – Παρασκευή 8/4  —>8:30-15:30

Σάββατο 9/4 —> 9:00-15:00

Σάπες(Βασιλείου Κουτουμάνη, Σάπες)

Δευτέρα 4/4 – Παρασκευή 8/4 —> 9:00-14:00

Ίασμος (Κέντρο υγείας, Διαλαμπής 14, Ίασμος)

Τετάρτη 6/4 —> 9:00-14:00

Η έκδοση ψηφιακής βεβαίωσης αποτελέσματος για τους διαγνωστικούς ελέγχους COVID-19 πραγματοποιείται από το gov.gr, στην υπηρεσία «Βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου κορονοϊού COVID-19». Η σύνδεση με τη συγκεκριμένη υπηρεσία απαιτεί τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης στο taxisnet.

Τοπρόγραμμα δειγματοληπτικών ελέγχων της ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ στη Ροδόπη γνωστοποιείται με ανάρτηση στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας ΑΜΘ- https://www.pamth.gov.gr/index.php/el/home/selida-perodopis και στον ιστότοπο του ΕΟΔΥ eody.gov.gr σε ημερήσια βάση.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό