Έφτασαν στα δικαστήρια οι 3 συλληφθέντες για το βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό

Έφτασαν στα δικαστήρια οι 3 συλληφθέντες για το βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό

Στην ανακρίτρια, που χειρίζεται την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας εις βάρος της 12χρονης στο Κολωνό, οδηγήθηκαν πριν από λίγο οι τρεις τελευταίοι συλληφθέντες και κατηγορούμενοι για γεννετήσιες πράξεις με ανήλικο επ αμοιβή.

Και οι τρεις είχαν πάρει τη Δευτέρα προθεσμία από τον ανακριτή προκειμένου να προετοιμάσουν τις απολογίες τους και να δώσουν εξηγήσεις σήμερα, Τετάρτη.

Και οι τρεις αρνούνται την κατηγορία, της γεννετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής, η οποία τους έχει αποδοθεί.

Ειδικότερα, ο 33χρονος κατηγορούμενος, υποστηρίζει σύμφωνα με πληροφορίες ότι έχει πρόβλημα διανοητικό το οποίο επιβεβαιώνεται από γιατρό ο οποίος τον εξέτασε στη ΓΑΔΑ.

Ακόμη φέρεται να υποστηρίζει ότι υπήρξαν τρία ραντεβού με τη 12χρονη,έγιναν δύο συναντήσεις ενώ η Τρίτη ματαιώθηκε καθώς υπήρχε θέμα με τη μεταφορά των χρημάτων. Επιπλέον, ο 33χρονος αρνείται πως υπήρξε βιασμός του παιδιού.

Στο ίδιο πλαίσιο και ο 36χρονος διοικητικός υπάλληλος-σε διαθεσιμότητα πλέον- του νοσοκομείου Μεταξά υποστηρίζει ότι δεν υπήρχε βιασμός της 12χρονης, αλλά έγινε μία συνάντηση μέσω της εφαρμογής και πως δεν έχει δώσει λεφτά στο κορίτσι.

Τέλος σε άρνηση των κατηγοριών, προχώρησε και ο 34χρονος ο οποίος και αυτός με τη σειρά του ισχυρίζεται ότι έχει πρόβλημα υγείας.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό