ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ: «…καλούμε την Κυβέρνηση και τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Χατζηδάκη να αποσύρει τα άρθρα 31 έως 35 του κατάπτυστου αυτού νομοσχεδίου…»

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ: «…καλούμε την Κυβέρνηση και τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Χατζηδάκη να αποσύρει τα άρθρα 31 έως 35 του κατάπτυστου αυτού νομοσχεδίου…»

Ένα ηχηρό μήνυμα έδωσαν σύσσωμοι και ενωμένοι οι υπάλληλοι του Μετοχικού Ταμείου Πολιτικών Υπαλλήλων και οι συνταξιούχοι του δημοσίου τομέα, παρόντες στη δίωρη στάση εργασίας και αγνοώντας την απειλητική εξώδικη δήλωση του Προέδρου του Ταμείου κ. Επαμεινώνδα Ατσαβέ.

Ευχαριστούμε θερμά όλες τις ομοσπονδίες, συλλόγους, σωματεία, συνδέσμους και τους εκπροσώπους κομμάτων της αντιπολίτευσης που συνέδραμαν στον αγώνα μας και μας διαβεβαίωσαν ότι θα είναι στο πλευρό μας με κάθε πρόσφορο τρόπο.

Με την παρούσα δηλώνουμε ότι, η σημερινή παράσταση διαμαρτυρίας ήταν μόνο η αρχή του αγώνα μας.

Για πολλοστή φορά, καλούμε την Κυβέρνηση και τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Χατζηδάκη να αποσύρει τα άρθρα 31 έως 35 του κατάπτυστου αυτού νομοσχεδίου, με το οποίο επιχειρείται η υφαρπαγή της κινητής και ακίνητης περιουσίας του Ταμείου, δηλαδή της περιουσίας όλων μας, μετόχων και συνταξιούχων. Η εγκαθίδρυση Διοικητή με συγκεντρωτικές εξουσίες είναι το μέσο, με το οποίο θα επιτευχθεί αυτή η επικείμενη υφαρπαγή και λεηλασία. Καλούμε τους 600.000 μετόχους και μερισματούχους, ιδιοκτήτες και δικαιούχους της περιουσίας του ΜΤΠΥ, να σταθούν δίπλα μας στην κλιμάκωση του αγώνα μας. Τέλος, ενημερώνουμε ότι πραγματοποιείται ηλεκτρονική συλλογή υπογραφών για την κατάργηση των επίμαχων άρθρων του υπό διαβούλευση νομοσχεδίου στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://secure.avaaz.org/community_petitions/el/upourgeio_ergasias_kai_koinonikon_upotheseon_aposurse_olon_ton_nomothetikon_diataxeon_pou_aphoroun_to_metokhiko_tameio_politikon_upallelon_1/?cSUKktb&utm_source=sharetools&utm_medium=copy&utm_campaign=petition-1652742-aposurse_olon_ton_nomothetikon_diataxeon_pou_aphoroun_to_metokhiko_tameio_politikon_upallelon&utm_term=cSUKktb%2Bel

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Υπαλλήλων του ΜΤΠΥ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό