Έγκλημα στην Κυψέλη: Ομολόγησε η αδερφή του θύματος- «Τη μισούσα, γι’ αυτό τη σκότωσα»

Έγκλημα στην Κυψέλη: Ομολόγησε η αδερφή του θύματος- «Τη μισούσα, γι’ αυτό τη σκότωσα»

Το στυγερό έγκλημα στην Κυψέλη που έχει συγκλονίσει την ελληνική κοινωνία φέρεται να ομολόγησε η αδερφή της 23χρονηςΦαίης Μπακογιώργου, η οποία είπε πως το διέπραξε μόνη της, γιατί όπως φέρεται να είπε στην απολογία της, μισούσε την αδερφή της.

Ένα ερώτημα που μένει να απαντηθεί είναι πώς μετέφεραν τη σορό της από το σπίτι, όπου διέμεναν στην οδό Τύχης όπου εντοπίστηκε και αν είχαν κάποιο συνεργό που τις βοήθησε. Σύμφωνα με πληροφορίες στο επίκεντρο των ερευνών έχει μπει ένας άνδρας αλβανικής καταγωγής, ο οποίος έχει σχέσεις με τη σπιτονοικοκυρά της Φαίης Μπακογιώργου.

Παράλληλα, μαρτυρίες αναφέρουν ότι η 57χρονη έχει γενικά ευρύ κύκλο γνωριμιών και ότι στο παρελθόν σύχναζε στα δικαστήρια της Ευελπίδων, παριστάνοντας τη βοηθό δικηγόρου, προκειμένου να τα εκμεταλλευτεί άτομα που ήταν ευάλωτα.

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να καταθέσει μια γυναίκα που ζει σε διπλανή πολυκατοικία και το βραδύ προτού εντοπιστεί η σορός της Φαίης είχε καλέσει την αστυνομία καταγγέλλοντας ότι κάποιος δέχεται επίθεση. Συγκεκριμένα, η γυναίκα είχε πει πως άκουσε έναν άνδρα να επιτίθεται λεκτικά και να σπρώχνει μια γυναίκα και ότι στη συνέχεια επικράτησε σιωπή.

Πηγή: ethnos.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό