Εκδήλωση συγκέντρωσης οικονομικής βοήθειας για τους υγειονομικούς σε αναστολή

Εκδήλωση συγκέντρωσης οικονομικής βοήθειας για τους υγειονομικούς σε αναστολή

Εκδήλωση συμπαράστασης και συγκέντρωσης χρημάτων για τους Υγειονομικούς που είναι σε αναστολή εργασίας από την 1η του Σεπτέμβρη, διοργανώνεται το προσεχές Σάββατο στις 12:00 το μεσημέρι στην πλατεία της Κομοτηνής.

Στην εκδήλωση θα παραβρεθούν ο καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτριος Κούβελας, και ο καθηγητής ποινικού Δικαίου, Κωνσταντίνος Βαθιώτης. Την εκδήλωση στηρίζει και η Δημοτική παράταξη “Σπάρτακος” και από την πλευράς τους θα τοποθετηθούν οι Κώστας Καραΐσκος και Νεκτάριος Δαπέργολας.

Οι ομιλητές θα αναφερθούν στο θέμα του εμβολιασμού και θα απαντήσουν και σε ερωτήσεις του κόσμου, για το πόσο αποτελεσματικό είναι, αλλά και για την υποχρεωτικότητα που πλέον είναι πια ορατή και για άλλες κατηγορίες πολιτών.

Η εκδήλωση αποσκοπεί στην ανάδειξη απαγορευμένων από το κυρίαρχο σύστημα αληθειών για τα εμβόλια, στην κατάθεση εμπεριστατωμένου λόγου αντίστασης απέναντι στην υποχρεωτικότητα και σε κάθε ακόμη ολοκληρωτικό μέτρο επιβολής που θίγει βάναυσα την ανθρώπινη ελευθερία, στην καταγγελία του καλλιεργούμενου διχασμού μέσα στην ελληνική κοινωνία, αλλά και στην απενοχοποίηση εκείνων των πολιτών που εμφανίζονται όλο και περισσότερο επιφυλακτικοί απέναντι στο καθεστωτικό αφήγημα.

Ομάδα από τους υγειονομικούς έχει επισκεφθεί το Δήμο Κομοτηναίων, για την αναζήτηση τρόπων οικονομικής βοήθειας των υγειονομικών που είναι σε αναστολή, καθώς οι λογαριασμοί, οι φόροι και οι υποχρεώσεις των ιδίων και των οικογενειών τους, δεν έχουν μπει σε αναστολή, αλλά τρέχουν όλοι οι λογαριασμοί, όπως τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής, η πρώην προϊσταμένη στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Κομοτηνής, Μαρία Κουρτούμα. “Πολλοί από τους συναδέλφους μας αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης και έχουν οικογένειες με μικρά παιδιά και χρειάζονται οικονομική βοήθεια”, υποστήριξε η κ. Κουρτούμα.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό