Ελληνικό: Ο CEO της Lamda development υποδέχτηκε τους επενδυτές του Riviera Tower και τους παρουσίασε την πρόοδο των έργων

Ελληνικό: Ο CEO της Lamda development υποδέχτηκε τους επενδυτές του Riviera Tower και τους παρουσίασε την πρόοδο των έργων

Ο κ. Αθανασίου ξενάγησε τους επισκέπτες στο εργοτάξιο, ενώ στην παρουσίαση που ακολούθησε ανέπτυξε όλες τις πτυχές του έργου και το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσής του.

Tους ιδιοκτήτες των κατοικιών του Riviera Tower και των Cove Villas & Residences για να τους παρουσιάσει την πρόοδο των έργων, υποδέχτηκε χθες ο CEO της Lamda Development Οδυσσέας Αθανασίου.

Ο κ. Αθανασίου ξενάγησε τους επισκέπτες στο εργοτάξιο, ενώ στην παρουσίαση που ακολούθησε ανέπτυξε όλες τις πτυχές του έργου και το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσής του.

Σύμφωνα με την εταιρία τα έσοδα από τις πωλήσεις κατοικιών και οικοπέδων έχουν ξεπεράσει τα 200 εκατ. ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι ανάρπαστα γίνονται τα διαμερίσματα και οι βίλες στο Ελληνικό πριν καλά, καλά χτιστούν.

Με πρόσφατη ανακοίνωση της η Lamda Development περιγράφει την πορεία των πωλήσεων και των εισπράξεων των προκαταβολών.

Αναλυτικά:

Οικόπεδα για Βίλες (The Cove Villas)

Εχει ολοκληρωθεί η αγοραπωλησία (υπογραφή συμβολαιογραφικής πράξης) για 19 οικόπεδα από το σύνολο των 28 διαθέσιμων οικοπέδων, με τις συνολικές εισπράξεις από τις εν λόγω αγοραπωλησίες να ανέρχονται σε περίπου 77εκ ευρώ (50% της αξίας του οικοπέδου).

Επιπλέον, έχουν ήδη κατατεθεί προκαταβολές πελατών για 7 οικόπεδα, με το συνολικό ποσό των προκαταβολών να ανέρχεται σε περίπου 2εκ. ευρώ. Η ολοκλήρωση της αγοραπωλησίας για τα εν λόγω 7 οικόπεδα αναμένεται μέσα στο Β’ Τρίμηνο 2023.

Riviera Tower

Έχει ολοκληρωθεί η αγοραπωλησία (υπογραφή συμβολαιογραφικής πράξης) για 127 διαμερίσματα από το σύνολο των 169 διαμερισμάτων (75% του συνόλου), με τις συνολικές εισπράξεις από τις εν λόγω αγοραπωλησίες να ανέρχονται σε 71εκ ευρώ (20% του τιμήματος). Επιπλέον, έχουν ήδη κατατεθεί προκαταβολές πελατών για 27 διαμερίσματα (16% του συνόλου), με το συνολικό ποσό των προκαταβολών να ανέρχεται σε περίπου 8εκ. ευρώ.

Η ολοκλήρωση της αγοραπωλησίας για τα εν λόγω 27 διαμερίσματα αναμένεται μέσα στο Β’ Τρίμηνο 2023. Οι διαπραγματεύσεις για τα υπόλοιπα 15 διαμερίσματα είναι σε τελικό στάδιο, προκειμένου να κατατεθούν οι σχετικές προκαταβολές από τους ενδιαφερόμενους αγοραστές.

The Cove Residences (Condos)

Αναφορικά με τις κρατήσεις για τη μελλοντική απόκτηση των εν λόγω διαμερισμάτων, έχουν ήδη κατατεθεί προκαταβολές πελατών, οι οποίες αντιστοιχούν σε περίπου 91% της πωλούμενης επιφάνειας, οι οποίες ανέρχονται σε περίπου 26εκ. ευρώ. Εκτιμάται ότι η υπογραφή των συμβολαιογραφικών πράξεων για την ολοκλήρωση της αγοραπωλησίας θα ξεκινήσει μέσα στο Β’ Τρίμηνο 2023, όπου και θα εισπραχθεί 25% του συνολικού τιμήματος.

Πώληση ακινήτων στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας μεταξύ της Lamda Development και της ΤΕΜΕΣ Α.Ε.

Σύμφωνα με την από 06.03.2023 Ανακοίνωση της Εταιρείας, καταβλήθηκε την 06.03.2023 η πρώτη δόση συνολικού ποσού περίπου 30εκ ευρώ αναφορικά με την πώληση από την ΕΛΛΗΝΙΚΟ Μ.Α.Ε:

1. Ποσοστού 100% του δικαιώματος της πλήρους κυριότητας επί ακινήτου έκτασης 80.011 τ.μ. στη Ζώνη Ανάπτυξης «ΠΜ-Α2» του Μητροπολιτικού Πόλου Ελληνικού–Αγίου Κοσμά και 2

2. ποσοστού 100% του δικαιώματος επιφανείας επί ακινήτου έκτασης 132.821 τ.μ. στη Ζώνη Ανάπτυξης «ΠΜ-Α1» του Μητροπολιτικού Πόλου Ελληνικού–Αγίου Κοσμά.

Υπενθυμίζεται ότι τα εν λόγω ακίνητα αφορούν τη στρατηγική συνεργασία για την από κοινού ανάπτυξη δύο σύγχρονων, πολυτελών ξενοδοχείων 5 αστέρων και των αντίστοιχων τουριστικών-οικιστικών συγκροτημάτων (branded residences) στο Παράκτιο Μέτωπο του Ελληνικού

Πηγή: ot.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό