Επισκέψεις και ευχές του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου

Επισκέψεις και ευχές του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου

Ευχές για τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς αντάλλαξε ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτριος Πέτροβιτς επισκεπτόμενος αντιπροσωπευτικά εκπροσώπους των Ενόπλων Δυνάμεων, της Ελληνικής Αστυνομίας, των Τελωνείων και του Ιατρικού Χώρου.

Ο κ. Πέτροβιτς αντάλλαξε ευχές και προσέφερε παραδοσιακά εορταστικά γλυκά

  • Στο στρατιωτικό φυλάκιο 1 στις Καστανιές, όπου τον υποδέχθηκαν ο Στρατηγός Διοικητής της 16ης Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Αναστάσιος Αλεξιάδης και ο Ταξίαρχος Αναστάσιος Κολέζας
  • Στο στρατιωτικό φυλάκιο Γέφυρας Κήπων Έβρου, όπου τον υποδέχθηκε ο Ταξίαρχος Δημήτριος Παντζιώκας
  • Στο Περιφερειακό Κέντρο Επιχειρήσεων της Ελληνικής Αστυνομίας(ΕΛΑΣ) στην Αλεξανδρούπολη, στο Τοπικό Κέντρο Επιχειρήσεων της ΕΛΑΣ στη Νέα Βύσσα, καθώς και στο Σταθμό Ελέγχου Κίνησης στη Μάνδρα.
  • Στο Τελωνείο Κήπων και Καστανεών
  • Στο προσωπικό του ΕΚΑΒ στην Αλεξανδρούπολη

Ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου δήλωσε σχετικά: «Δυστυχώς ο αυξημένος αριθμός κρουσμάτωνεπιβάλλουν εκ νέουκατά τις γιορτινές ημέρες αυστηρή τήρηση των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του Covid-19 και την προστασία όλων μας. Εύχομαι οι φετινές γιορτές να είναι οι τελευταίες που θα μας κρατήσουν μακριά από συγγενείς, φίλους, αγαπημένα πρόσωπα! Εύχομαι ολόψυχα να ξαναζωντανέψει η ελπίδα, φέρνοντας υγεία, ευτυχία, κοινωνική αλληλεγγύη και συνοχή. Χρόνια Πολλά! Να έχουμε μια καλή και δημιουργική χρονιά!»

Τον κ. Πέτροβιτς συνόδευε ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Κωνσταντίνος Βενετίδης.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό