Νοσηλεύεται ξανά ο Γιάννης Φλωρινιώτης – Ξέσπασε σε κλάματα η κόρη του

Νοσηλεύεται ξανά ο Γιάννης Φλωρινιώτης – Ξέσπασε σε κλάματα η κόρη του

Ώρες αγωνίας περνά η οικογένεια του Γιάννη Φλωρινιώτη, καθώς ο γνωστός τραγουδιστής μετά την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του που τον έστειλε στο νοσοκομείο πριν από μερικές μέρες, νοσηλεύεται ξανά.

Ο ταλαντούχος showman και τραγουδιστής μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με λοίμωξη δευτέρου βαθμού, ενώ σύμφωνα με όσα περιέγραψε καταρρακωμένη η κόρη του Άννα Φλωρινιώτη, τα επίπεδα του οξυγόνου του είναι πολύ χαμηλά.  

Φανερά αναστατωμένη, η Άννα μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα: «Όταν έφτασε στην Κύπρο και πήγε στην πρόβα (για την παράσταση «Νικοτιτανικός»), αισθάνθηκε πόνο στην πλάτη και στο στήθος και δεν μπορούσε να αναπνεύσει. Τον πήγαν στο νοσοκομείο, τον κράτησαν 3 μέρες και υπέγραψε μόνος του να φύγει. Οι γιατροί του είπαν ότι δεν κάνει να φύγει και ότι δεν θα μπορέσει να ανταπεξέλθει. Το οξυγόνο του δεν είναι καλό. Δεν έχει κορωνοϊό έχει λοίμωξη δευτέρου βαθμού. Οι γιατροί τον παρακάλαγαν να μη φύγει. Έλεγε ότι θέλει να πεθάνει πάνω στη σκηνή» είπε ξεσπώντας σε λυγμούς.

Νωρίτερα έγινε γνωστό, ότι η παράσταση «ΝΙΚΟΤιτανικός» στην οποία συμμετείχε, αναστέλλεται προσωρινά, καθώς εκτός από το πρόβλημα υγείας του τραγουδιστή, η Ελένη Φιλίνη δεν μπόρεσε να ταξιδέψει στην Κύπρο για προσωπικούς της λόγους.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό