ΕΠΣ Θράκης: Μόνο με χαρακίρι το χάνει η Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου! Η μάχη του τίτλου επτά αγωνιστικές πριν το φινάλε!

ΕΠΣ Θράκης: Μόνο με χαρακίρι το χάνει η Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου! Η μάχη του τίτλου επτά αγωνιστικές πριν το φινάλε!

Με το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε δυο από τις καλύτερες ομάδες του ερασιτεχνικού της Ροδόπης ανάμεσα στην τρίτη Ελπίδα Σαπών και στην πρωτοπόρο και μεγάλο φαβορί για το πρωτάθλημα συνεχίζεται την Κυριακή με την 20η αγωνιστική η Α’ ΕΠΣ Θράκης.

Ο αγώνας αυτός και αυτός σε δυο εβδομάδες της Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου με την Δόξα Γρατινής κρίνουν τα πάντα αφού οι μαυραετοί του Σπύρου Κουτσογιάννη ακόμα και με δυο ήττες στα ντέρμπι κορυφής με Σάπες και Γρατινή πρέπει να αυτοκτονήσουν για να χάσουν το πέμπτο πρωτάθλημα της ιστορίας τους και το τρίτο σε μια πενταετία.

Η ομάδα του Ν. Σιδηροχωρίου έχοντας κάνει το ρεπό της και έχοντας να δώσει 7 αγώνες θέλει ακόμα 12 βαθμούς και να πιάσει τους 58 βαθμούς ανεξάρτητα τι θα κάνουν οι αντίπαλοι της. Η ομάδα του Σπύρου Κουτσογιάννη εαν και δεν ξεκίνησε ως φαβορί ήταν ΟΜΑΔΑ δείχνοντας σταθερότητα και εάν δεν χάσει στα ντέρμπι πιθανώς θα πανηγυρίσει τις επόμενες 4 αγωνιστικές το πρωτάθλημα, αν και έχει και αυτή όπως και οι αντίπαλοί της δύσκολο πρόγραμμα στο φινάλε με Παγούρια, Πολύανθο και Αγίους Θεοδώρους.

Η Δόξα Γρατινής εαν υπολογίσουμε το τρίποντο με τους Προσκυνητές άνευ αγώνα έχει να δώσει μόνο 5 ματς μέχρι το φιναλε και το 5/5 να κρίνεται αναγκαίο αλλά να μην φτάνει για την ομάδα του Κώστα Γεμενετζή που πέταξε πολλούς βαθμούς ακόμα και σε εύκολα θεωρητικά παιχνίδια.

Τέλος η Ελπίδα Σαπών όπως και η Γρατινή απογοήτευσαν στο πρωτάθλημα με την απουσία του προέδρου Μπασδάνη να στοιχίζει στην ομάδα του Βασίλη Χαριτόπουλου που στα 6 ματς που της απομένουν και κυρίως στο ντέρμπι με το Ν. Σιδηροχώρι θέλει το 6/6 αν και αυτή έχει πολύ δύσκολα ματς μέχρι το φινάλε ενώ πλέον κοιτά και το κύπελλο όπου βρίσκεται στα ημιτελικά και θα αντιμετωπίσει την ομάδα των Παγουρίων.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ 3 ΜΟΝΟΜΑΧΩΝ 7 ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ

1. ΔΟΞΑ ΝΕΟΥ ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ (46 βαθμοί- 7 ΑΓΩΝΕΣ): Ελπίδα Σαπών (20η εκτός), Ελπίδες Κομοτηνής (21η εντός), Δόξα Γρατινής (22η εντός), Ατσάλι Αρχοντικών (23η εκτός), Αναγέννηση Παγουρίων (24η εντός), Κομψάτος Πολυάνθου (25η εκτός), Σπάρτακος Αγ. Θεοδώρων (26η εντός)

—————————————

2. ΔΟΞΑ ΓΡΑΤΙΝΗΣ (42 βαθμοί – 5 ΑΓΩΝΕΣ): Ελπίδες Κομοτηνής (20η εκτός), ΡΕΠΟ (21η), Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου (22η εκτός), Πόντος Κομοτηνής (23η εντός), Ατσάλι Αρχοντικών (24η εκτός), ΡΕΠΟ (25η), Αναγέννηση Παγουρίων (26η εκτός)

3. ΕΛΠΙΔΑ ΣΑΠΩΝ (39 βαθμοί – 6 ΑΓΩΝΕΣ): Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου (20η εντός), Ατσάλι Αρχοντικών (21η εκτός), Αναγέννηση Παγουρίων (22η εντός), Κομψάτος Πολυάνθου (23η εκτός), Σπάρτακος Αγ. Θεοδώρων (24η εκτός), ΠΑΟ Κοσμίου (25η εντός), ΡΕΠΟ (26η)

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό