ΕΠΣ Θράκης: Παραιτήθηκε από την Αναγέννηση Παγουρίων ο Γιώργος Μυστρίδης

ΕΠΣ Θράκης: Παραιτήθηκε από την Αναγέννηση Παγουρίων ο Γιώργος Μυστρίδης

Με ανάρτηση στα σόσιαλ μίντια ο Μυστρίδης γνωστοποίησε το διαζύγιο με τα Παγούρια, ευχαριστώντας τον πρόεδρο Χρήστο Σταθάκη, τα μέλη της διοίκησης και τους ποδοσφαιριστές του για την συνεργασία τα τρία τελευταία χρόνια.

Η ανακοίνωση, αναφέρει:

Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Ένα ταξίδι που ξεκίνησε πριν 3 χρόνια και τότε έμοιαζε ουτοπικό, σήμερα φτάνει στο τέλος του. Με όνειρα και φιλοδοξίες, ανέλαβα την ομάδα της Αναγέννησης Παγουρίων , που τότε «ακροβατούσε» στην Α ΕΠΣ Θράκης. Από το μηδέν λοιπόν, καταφέραμε και κάναμε από νωρίς αισθητή την παρουσία μας στο ποδόσφαιρο του νόμου. Με όρεξη και μεράκι , χτίσαμε μέρα με την μέρα , με πολύ και σκληρή δουλειά , την ομάδα που βλέπεται σήμερα. Μια ομάδα που πρωταγωνίστησε στο φετινό πρωτάθλημα λαμβάνοντας την 3η θέση, μαζί και την αγάπη του κόσμου. Πέρσι φτάσαμε στα ημιτελικά του κυπέλλου. Ζήσαμε αξέχαστες στιγμές, τόσο χαράς όσο και λύπης. Το σημαντικότερο όμως , καταφέραμε να δημιουργήσουμε μια οικογένεια και ένα κλίμα που δύσκολα βρίσκει κάποιος σε αυτό το επίπεδο.

Οφείλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας Χρήστο Σταθάκη, μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου, έναν αυθεντικό άνθρωπο, που μου έδωσε την ευκαιρία να αναδειχθώ. Ακόμα , τον αντιπρόεδρο Κώστα Τασίδη και την λοιπή διοίκηση Φώτη Καρακασίδη , Δημήτρη Μπιλιλη και Κώστα Μπλετσα , που εύχομαι να συνεχίσει να είναι σύσσωμη και πλάι στην ομάδα, καθώς και τους συνεργάτες μου, τον γυμναστή Μαρίνο Μιχαήλ και τον βοηθό μου Αναστάση Ηλιάδη, για την συμβολή τους στο δύσκολο έργο της ομάδας , την ανοχή και την στήριξη τους καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς. Δυο εξαιρετικούς αθλητικούς επιστήμονες με βαθιά γνωση του αντικειμένου τους, που με πλαισίωσαν άρτια. Ιδιαίτερο ευχαριστώ στους αθλητές – ποδοσφαιριστές μου, με όσους συνεργάστηκα αυτά τα 3 χρόνια, που χωρίς το πάθος τους και την αγάπη για την ομάδα καθώς και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου, δεν θα είχαμε καταφέρει τίποτα από τα παραπάνω. Είχαμε μια υπέροχη συνεργασία και τους εύχομαι καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική τους καριέρα με κάθε λογής επιτυχία και ελπίζω να έχω βάλει και εγώ το λιθαράκι μου σε αυτή. Τέλος, να ευχαριστήσω τον κόσμο της Κομοτηνής , τους φιλάθλους και κατοίκους του χωριού όπως και τους Κύπριους φοιτητές που έδωσαν παλμό στην κερκίδα , δημιουργώντας φαντασμαγορική ατμόσφαιρα και που στήριξαν από την πρώτη μέρα την προσπάθεια μας. Αποχωρώ καλύτερος άνθρωπος και γεμάτος εμπειρίες, ελπίζοντας η ομάδα να διατηρηθεί εκεί που της αξίζει. Εις το επανιδείν..

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό